Pozzz svima.
Iz posljedne mini igre tačno se vidi koja je liga najaktivnija. Kikso sam 2 utakmice; poraz 0:1 i neriješeno 2:2. Naravno oba rezultata nelogična jer sam imao posjed preko 70% i duplo više šuteva a kod neriješenog rezultata Mourinjo je imao 100% efikasnost. Hajde sve to nekako i prihvatam, ali nikako to da su svi sa kojim se takmičim 2 levela iznad mene (osim jednog koji je samo 1 level iznad) i tako odmah u startu imao sam hendikep. Sa odigranih 30 utakmica osvojenih 85 bodova i 5. mjesto sa 5 dobijenih tokena. Gol razlika 117:15 (+102) uz neke ubjedljive pobjede od 9:0. Šta reći, jadno. Jedina dobra stvar iz tih utakmica su dobijeni koferi (3-4 po utakmici).
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Tripla je u pripremi za ekipu FC Ljiljani III
Krilni igrači razvaljuju pa i nije čudo. S obzirom na konkurenciju i ne treba im menadžer jednom sedmično da napuca bonuse i dovoljno.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Finale LŠ
No comment ...
Sve za jednog, jedan za sve
posle cetiri sezone ponovo pobednik Lige prvaka. Iako jaci za 5% nisam igrao napadacki kako bih izbegao jeftine golove iz kontri pa je mec resen tek u produzecima. S obzirom da igram sa likovima level iznad zadovoljan sam. ove sezone dupla kruna.
pocelo je lose u 11. minutu zuti za jedinog igraca 8* u ekipi i penal za protivnika koji ga koristi. priznajem, samo sam cekao da vidim da li ce isti igrac u roku od 10-ak minuta dobiti drugi zuti i bio sam spreman da sklonim igrace na stranu. ipak, bez kartona do 45 minuta i menjam ga na poluvremenu.
cestitke svima na osvojenim trofejima!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sjebo te Sobral, uvalio ti 4 gola, a ti posle drugog nisi natrpao 5 igrača oko njega...