Originally Posted by Steppenwolf Možda bude još neki za džabe... Jedino da dobijem od 144% pa da mi grije klupu, i tad bi bio 7-mi izbor za izmjenu. VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Protivnici u prvoj rundi kupa... Sa glavnim timom sam odma dobio jakog protivnika i ko zna da li cu proci...
Ovog valjda prolazimo ali u drugom kolu opet dolazi jaci tim, bice tesko...
Last edited by Scorpion044; 09-17-2017 at 09:54 AM.
Sto se skauta tice, drugi tim prosao bolje od prvog. Ovaj bi i kod mene mogao lagano da igra.
Originally Posted by MNK Kaskada Izvukao sam bota u kupu, valjda jer nisam produžio ugovore. Čim potpišem za 100% jači VICTORIA CONCORDIA CRESCIT Auuu prvi put vidim ovo da je u nekom takmicenju neko jaci od nekog za 100%.
Nema šanse da se prođe jeftino...
Volim ove idiote što nakucaju bez potrebe mnogo više nego što je bio prethodni bid, onda dođe baja i samo ih poklopi, a onda nakucaju još toliko...
Sto je dobar avion sto dovodi skauta xD Jos kad bi igrac bio "avion" Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
You'll Never Walk Alone
Originally Posted by Shadow Sto je dobar avion sto dovodi skauta xD Jos kad bi igrac bio "avion" Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Ma igrač je goli K... Moj na drugoj utakmici popio direktan crveni...
Kraj jedne ere Najbolji i najveci igrac u istoriji kluba odlazi u penziju! Odigrao je 456 utakmica ,postigao 297 golova,asistirao 115 puta i osvojio 4 lige 2 kupa i jednu ligu sampiona... 200 golova-Liga 38 golova-Kup 19 golova-Super liga 40 golova-Liga sampiona Nemanja Moravac!
Forum Rules