Idemooooo
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Koliko sam se u poslednje vreme patio protiv 4-3-3, toliko, ako ne i gore sam se patio sa 4-1-3 široko-2... Redovno mi je jedini MC pravio probleme... Napokon sam našao formulu, 4-5-1, sa Arboledom na AMR... Kada je krenuo da me pritiska u završnici, poređao sam 3 MC po vertikali i uvalio još 2 gola... Ovo je prva pobeda u LŠ, a protivnik je bio drugoplasirani iz lige...
![]()
Nisam bio u mogucnosti ove nedelje da pratim tekme i da treniram ekipu, ali i pored toga za sada dobro ide:
Liga: Za sada prvo mesto, nesto slabija liga nego prosle sezone. Tu su 2 ekipe koje ce se sa mnom verovatno boriti za titulu. Po kvalitetu sam najjaci ali videcemo.
Liga Sampiona: Trenutno ide sasvim solidno, trebalo bi da obezbedimo osminu finala jer ove 2 zadnje ekipe su dosta slabije.
Kup: Ista situacija kao prosle sezone, ispali smo u drugom kolu. Dosta jaca ekipa, protivnik aktivan i tu nisam mogao vise od ovoga.
![]()
Nordeusovci, sisajte vi meni kurac rundavi!!! 7 dana, 9 utakmica, samo 1 primljen gol, golman nije primio gol na 8 uzastopnih utakmica, a sada kao nije bio naš dan??? Golman mi dobije ocenu 5!!! Trolujem vam se na familiji ženskoj!!! Odjednom Kovrlija zaboravio da brani??? Popušite vi i meni i Kovrliji kurac!!! 4 boda sam imao prednosti nad drugoplasiranim, ali ne daju kurvari nordeusovski da se neko odlepi, pa to ti je!!!
![]()
Ekipa konstantno igrala dobro, do sada...
7.15 - 7.73 - 7.39 - 7.92 - 7.37 - 7.45 - 7.54 - 7.44 - 7.25 - 6.37