kupljen novi igrac tek 14-tog dana sezone ali dobar ( faktor 19 ). U pitanju je AMC igrac u koga sam puno ulozio i ocekujem mnogo...
posle jako dugo vremena vracam se na formaciju uski dijamant. dugo sam igrao preko krilnih napadaca koji su nosili ekipu tako da ce povratak na poluspic + dva klasicna napadaca biti zanimljiv.
novi igrac Ignacio Isern ( AMC ) je igrac od koga ocekujem da ce biti zvezda tima. Danasnji debi u prvenstvu nije mogao biti bolji: 4 gola od cega 2 iz daljine ( spec), jedna asistencija, prva desetka i prvi MoM u nadam se dugoj karijeri.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja ne pamtim da li sam ikada igrao bez AML/AMR.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Radi V-stil dobro sad, zapravo od zadnja dva ažuriranja. A uski dijamant nisam probao dugo, mislim da ne radi, prije 3 godine je bio jedna od najboljih formacija, i inače tada su bile dobre sve uske formacije. Sada dobro funkcionišu formacije sa DML i DMR koje su bile loše prije 3 godine. Valjda ovi u nordeusu podešavaju algoritam prema formacijama u stvarnom nogometu, možemo primjetiti kako igra Chelsea ili Arsenal sada, a možemo se sjetiti kako je Milan nekada igrao.
A opet možda je sve random i navlakuša za naivne da kupuju tokene.![]()
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT