Ja sam promenio formaciju sa 451v na 32221 leptir i dml/r igraci su odma poceli malo bolje da igraju... Ne znam koliko je to dobra formacija ali rezultati su dobri, prosao sam u polufinale kupa i dobio u ls 3-2 prvu utakmicu
Ja sam promenio formaciju sa 451v na 32221 leptir i dml/r igraci su odma poceli malo bolje da igraju... Ne znam koliko je to dobra formacija ali rezultati su dobri, prosao sam u polufinale kupa i dobio u ls 3-2 prvu utakmicu
Juče kupljena tri defanzivca. Za sledeću sezonu. Nemam volju da se bijem do 30 tokena za dve nedelje. Dobro sam prošao. Po redu F19, F21, F23.
270 zelenih potrošeno za po još jednu poziciju i/ili specijalnost i malo kvaliteta. I sada izgledaju ovako.
Last edited by Crvena Zvezda; 10-01-2017 at 02:38 PM.
prva tekma osmine finala Lige prvaka i poraz kod kuce 2:3. Dakle, vodim 2:0 njegove ekipe nema nigde bar na live match i kraj 2:3. znaci, sve spremno za tekmu, protivnik ne prati i primam 3 gola u zadnjih 20 minuta.
Nisam nista menjao u postavci pa da sam ja uzrok tome jedino sto sam oko 70. minuta AMC-u stavio crvenu strelicu jer nisam bio zadovoljan kao igra ali stvarno ne vidim zasto bi tako nesto poremetilo moju ekipu da sam se recimo previse otvorio ili slicno. Nego ce pre biti da me je nordeus preko golmana trolovao za medalju.
Doduse, juce sam radio stvarno mnogo individualnih treninga za dva igraca pa je to mozda posledica... pamtim nesto slicno iz praistorije...
Cuvam glavnu ekipu za Savez tako da ce u prvenstvu igrati druga postava. ko zna, mozda i iscupaju bod.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Radi V-stil dobro sad, zapravo od zadnja dva ažuriranja. A uski dijamant nisam probao dugo, mislim da ne radi, prije 3 godine je bio jedna od najboljih formacija, i inače tada su bile dobre sve uske formacije. Sada dobro funkcionišu formacije sa DML i DMR koje su bile loše prije 3 godine. Valjda ovi u nordeusu podešavaju algoritam prema formacijama u stvarnom nogometu, možemo primjetiti kako igra Chelsea ili Arsenal sada, a možemo se sjetiti kako je Milan nekada igrao.
A opet možda je sve random i navlakuša za naivne da kupuju tokene.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Imali smo i sreće i znanja da izbacimo jače na turniru saveza. Pripremljene ekipe, odrađeni treninzi, pozajmice. Sve kako treba, jer ako padnemo u prvu zlatnu diviziju ništa ne dobijamo a ako ostanemo u platinastoj po 100 tokena. Motiva ne nedostaje.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT