Ja sve formacije započinjem standardnom taktikom. Što se tiče tih formacija sa dml i dmr, preferiram da igram sa AMC umjesto srednjeg MC (DMC) sa strelicom nazad i sa strelicama naprijed na DML i DMR. A standardne taktičke (početne postavke) na slikama dole. Biraj bonus napada na ovu formaciju.
Ako ne ide onda ne ide, pa visok pritisak neće pomoći, ali možeš pokušati visok pritisak ako gubiš i strelice naprijed na sve igrače sredine (dm, m, am).
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
A sada malo o savezu. Osvajanjem turnira danas overen ulazak iz prve u platinastu.
Do sada su promenjena samo 2 člana. Jedan jer je prestao da igra, na žalost, i drugi zbog hronične neaktivnosti.
Sve za jednog, jedan za sve
@Crvena Zvezda
Pisao si pre neki dan da je 4-2-3-1 dobra protiv V-stila, kod mene je uvijek bilo obratno. I baš danas u prijateljskoj protiv tima 20% jačeg koji oduvijek igra 4-2-3-1 to se još jednom osvjedočilo. Samo je zeznuto kod V-stila na novoj verziji sa bonusima, probaj sa odbrambenim. Taktika standardna, sa niskim pritiskom i zonskom odbranom.
I statistika daleko na strani mog tima (ne posjed ali broj šuteva ubjedljivo).
@Rašo
Na drugom profilu igram 3-2š-2-1-2 i iako je konkurencija slaba, ali ipak je uspjeh, 20 ligaških utakmica bez primljenog gola i 109 postignutih.
Sa 7 dvocifrenih strijelaca, DM igrači su jedni od najboljih.
Preporučujem svima koji više neznaju kako da igraju da isprobaju formaciju 3š-4m-2amc-1.
Ja se u savezu namučio protiv ovog i obje izgubio iako iste jačine. Lopta do gola nemože proći kako god da sam probao.
@Kaskada
Jesi li probao uski dijamant?
Sve za jednog, jedan za sve