Page 42 of 58 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 411 to 420 of 575
Like Tree1676Likes

Thread: Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Prvi poraz u sezoni, kad dođem do polufinala kupa ili četvrtfinala LŠ uvijek kao da nemam volje da igram top eleven ili nemam vremena da ispratim. Tako i ovo nisam ispratio, a protivnik aktivan sa 7 prijatelja da ga podrže. Hajde valjda u revanšu ne zaboravim ispratit i stignem minimalni zaostatak. Samo je problem što moja ekipa mora postići 2 gola.

Po statistici bi se reklo da je on imao više sreće. Pa da moj golman nula odbrana, njegov 3.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
    Mislio čovjek da može 2 puta da me troluje, odgodio utakmicu pa sam ga dokrajčio s guštom.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Savjeti i misljenja za ove dvije formacije ? Da li se isplati igrati, posto je odbrambena ?

Attachment 88393

Attachment 88394

Indenticna postavka tima na pocetku

Attachment 88395

Buduci da niko ne ulazi na temu formacije i taktike i ne odgovara, pisem na ovoj temi jbg
    Ja sve formacije započinjem standardnom taktikom. Što se tiče tih formacija sa dml i dmr, preferiram da igram sa AMC umjesto srednjeg MC (DMC) sa strelicom nazad i sa strelicama naprijed na DML i DMR. A standardne taktičke (početne postavke) na slikama dole. Biraj bonus napada na ovu formaciju.

Ako ne ide onda ne ide, pa visok pritisak neće pomoći, ali možeš pokušati visok pritisak ako gubiš i strelice naprijed na sve igrače sredine (dm, m, am).

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    A sada malo o savezu. Osvajanjem turnira danas overen ulazak iz prve u platinastu.
    Do sada su promenjena samo 2 člana. Jedan jer je prestao da igra, na žalost, i drugi zbog hronične neaktivnosti.

Sve za jednog, jedan za sve
    Rašo 76 and Madridista like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    @Crvena Zvezda

Pisao si pre neki dan da je 4-2-3-1 dobra protiv V-stila, kod mene je uvijek bilo obratno. I baš danas u prijateljskoj protiv tima 20% jačeg koji oduvijek igra 4-2-3-1 to se još jednom osvjedočilo. Samo je zeznuto kod V-stila na novoj verziji sa bonusima, probaj sa odbrambenim. Taktika standardna, sa niskim pritiskom i zonskom odbranom.

I statistika daleko na strani mog tima (ne posjed ali broj šuteva ubjedljivo).

Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Ajde neko misljenje kako protiv ove formacije: dl dc dr, dml dmc dmr, amc amc, st st? Imam ideju kako bi trebalo odigrati, ali zelim cuti misljenje nekog iskusnijeg. Moja standardna formacija je 4-1-4-1 i necu je sigurno menjati jer je tim odlicno izbalansiran i vrlo dobro kontrolisem loptu. Mogu eventualno koristiti neku drugu varijaciju iste formacije 4-5-1. Zelim cuti kako se braniti protiv 2 napadaca i dva AMC-a i gde napasti, obzirom da ovo nije tipicna formacija gde protivnik igra sa dl,dr i dml,dmr.
    On igra bez MC. Možeš 451V, tvoj DMC može da pocepa njegove AMC. Ako hoćeš da ga napadneš, 442 sa kombinovanim pasom.

Madridista likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    @Rašo

Na drugom profilu igram 3-2š-2-1-2 i iako je konkurencija slaba, ali ipak je uspjeh, 20 ligaških utakmica bez primljenog gola i 109 postignutih.

Sa 7 dvocifrenih strijelaca, DM igrači su jedni od najboljih.

Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    @Crvena Zvezda

Pisao si pre neki dan da je 4-2-3-1 dobra protiv V-stila, kod mene je uvijek bilo obratno. I baš danas u prijateljskoj protiv tima 20% jačeg koji oduvijek igra 4-2-3-1 to se još jednom osvjedočilo. Samo je zeznuto kod V-stila na novoj verziji sa bonusima, probaj sa odbrambenim. Taktika standardna, sa niskim pritiskom i zonskom odbranom.

I statistika daleko na strani mog tima (ne posjed ali broj šuteva ubjedljivo).

Prešao sam komplet na 4231. Samo na 442 il 4141 ne idem sa njom.

Madridista likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Preporučujem svima koji više neznaju kako da igraju da isprobaju formaciju 3š-4m-2amc-1.

Ja se u savezu namučio protiv ovog i obje izgubio iako iste jačine. Lopta do gola nemože proći kako god da sam probao.

@Kaskada
    Jesi li probao uski dijamant?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Prešao sam komplet na 4231. Samo na 442 il 4141 ne idem sa njom.

E pa ta 4-1-4-1, mnogo je slična onome kako ja igram V-stil. Nema tu mnogo razlike kad se igra zona. Fora je i stavit strelicu na DMC tako da njegov AMC nemože da primi loptu.

Page 42 of 58 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast