Page 41 of 57 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 401 to 410 of 575
Like Tree1676Likes

Thread: Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Jebem ti igru, eto...

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1assss.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1asssss.jpg

Addicted Madridista's Avatar
    Kako protiv ove formacije? U pitanju je polufinale lige sampiona a protvnik je slabiji oko 10%

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Pro Kole22's Avatar
    Ajde neko misljenje kako protiv ove formacije: dl dc dr, dml dmc dmr, amc amc, st st? Imam ideju kako bi trebalo odigrati, ali zelim cuti misljenje nekog iskusnijeg. Moja standardna formacija je 4-1-4-1 i necu je sigurno menjati jer je tim odlicno izbalansiran i vrlo dobro kontrolisem loptu. Mogu eventualno koristiti neku drugu varijaciju iste formacije 4-5-1. Zelim cuti kako se braniti protiv 2 napadaca i dva AMC-a i gde napasti, obzirom da ovo nije tipicna formacija gde protivnik igra sa dl,dr i dml,dmr.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Ajde neko misljenje kako protiv ove formacije: dl dc dr, dml dmc dmr, amc amc, st st? Imam ideju kako bi trebalo odigrati, ali zelim cuti misljenje nekog iskusnijeg. Moja standardna formacija je 4-1-4-1 i necu je sigurno menjati jer je tim odlicno izbalansiran i vrlo dobro kontrolisem loptu. Mogu eventualno koristiti neku drugu varijaciju iste formacije 4-5-1. Zelim cuti kako se braniti protiv 2 napadaca i dva AMC-a i gde napasti, obzirom da ovo nije tipicna formacija gde protivnik igra sa dl,dr i dml,dmr.
    On igra bez MC. Možeš 451V, tvoj DMC može da pocepa njegove AMC. Ako hoćeš da ga napadneš, 442 sa kombinovanim pasom.

Sve za jednog, jedan za sve

Arigo Saki ju je lično usavršio.
    Katanac

Kvalitet na mojoj strani. Nisam bio prisutan, iako pokazuje da sam tu.
    Moje i njegove postavke i konačan rezultat.

A sada malo o savezu. Osvajanjem turnira danas overen ulazak iz prve u platinastu.
    Do sada su promenjena samo 2 člana. Jedan jer je prestao da igra, na žalost, i drugi zbog hronične neaktivnosti.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    @Crvena Zvezda

Pisao si pre neki dan da je 4-2-3-1 dobra protiv V-stila, kod mene je uvijek bilo obratno. I baš danas u prijateljskoj protiv tima 20% jačeg koji oduvijek igra 4-2-3-1 to se još jednom osvjedočilo. Samo je zeznuto kod V-stila na novoj verziji sa bonusima, probaj sa odbrambenim. Taktika standardna, sa niskim pritiskom i zonskom odbranom.

I statistika daleko na strani mog tima (ne posjed ali broj šuteva ubjedljivo).

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    @Crvena Zvezda

Pisao si pre neki dan da je 4-2-3-1 dobra protiv V-stila, kod mene je uvijek bilo obratno. I baš danas u prijateljskoj protiv tima 20% jačeg koji oduvijek igra 4-2-3-1 to se još jednom osvjedočilo. Samo je zeznuto kod V-stila na novoj verziji sa bonusima, probaj sa odbrambenim. Taktika standardna, sa niskim pritiskom i zonskom odbranom.

I statistika daleko na strani mog tima (ne posjed ali broj šuteva ubjedljivo).

Prešao sam komplet na 4231. Samo na 442 il 4141 ne idem sa njom.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Prešao sam komplet na 4231. Samo na 442 il 4141 ne idem sa njom.

E pa ta 4-1-4-1, mnogo je slična onome kako ja igram V-stil. Nema tu mnogo razlike kad se igra zona. Fora je i stavit strelicu na DMC tako da njegov AMC nemože da primi loptu.

Page 41 of 57 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast