Na aukcijama idem do maksimalno 10 tokena. Smatram da je sve ostalo tvrdoglavost. Danas mi nešto došlo pa se pokrljah za ovog MC. Treba mi za sledeću sezonu, a ima i poneki zeleni. Platih ga 18 tokena i popuših ga samo tako. F27. A ovo mi se često dešava, da su igrači koje kupim za više od 6-7 tokena, go k....
Sve za jednog, jedan za sve
Ja sve formacije započinjem standardnom taktikom. Što se tiče tih formacija sa dml i dmr, preferiram da igram sa AMC umjesto srednjeg MC (DMC) sa strelicom nazad i sa strelicama naprijed na DML i DMR. A standardne taktičke (početne postavke) na slikama dole. Biraj bonus napada na ovu formaciju.
Ako ne ide onda ne ide, pa visok pritisak neće pomoći, ali možeš pokušati visok pritisak ako gubiš i strelice naprijed na sve igrače sredine (dm, m, am).
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Za ovu sa 3DC-3DM-2MC-AMC-ST nemoj napadački da igraš. Odbrana, kroz sredinu, pas dug ili kombi, kontre, presing nizak, čovek i bez ofsajda. Za klizanje ja igram normalno. Ona ti je dobra kada igraš protiv ekipa istog ili većeg kvaliteta, koje napadački igraju. Izuješ ih na kontre samo tako.
A za 3DC-2DML/R ti je Kaskada ekspert. To je sezonama njegova omiljena bila. Napisaće ti elaborat, ako vremena ima.
Sve za jednog, jedan za sve
statistika koliko pomaze toliko i odmaze.
Po meni, uvek ce igraci u napadu zbog asistencija i golova dobijati vece ocene od golmana i zadnje linije. Dakle, kad golman dobije ocenu 8 to je isto kad igrac u napadu dobije desetku.
koliko samo puta pobedim bez primljenog gola a igraci iz zadnje linije dobiju ocene 6-7 a napadaci dobiju ocene 9-10 a izivljavali se protiv neke smesne ekipe.![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522