Results 1 to 10 of 575
Like Tree1676Likes

Thread: Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    kupljen novi igrac tek 14-tog dana sezone ali dobar ( faktor 19 ). U pitanju je AMC igrac u koga sam puno ulozio i ocekujem mnogo...
    posle jako dugo vremena vracam se na formaciju uski dijamant. dugo sam igrao preko krilnih napadaca koji su nosili ekipu tako da ce povratak na poluspic + dva klasicna napadaca biti zanimljiv.
    novi igrac Ignacio Isern ( AMC ) je igrac od koga ocekujem da ce biti zvezda tima. Danasnji debi u prvenstvu nije mogao biti bolji: 4 gola od cega 2 iz daljine ( spec), jedna asistencija, prva desetka i prvi MoM u nadam se dugoj karijeri.

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-capture113.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    kupljen novi igrac tek 14-tog dana sezone ali dobar ( faktor 19 ). U pitanju je AMC igrac u koga sam puno ulozio i ocekujem mnogo...
    posle jako dugo vremena vracam se na formaciju uski dijamant. dugo sam igrao preko krilnih napadaca koji su nosili ekipu tako da ce povratak na poluspic + dva klasicna napadaca biti zanimljiv.
    novi igrac Ignacio Isern ( AMC ) je igrac od koga ocekujem da ce biti zvezda tima. Danasnji debi u prvenstvu nije mogao biti bolji: 4 gola od cega 2 iz daljine ( spec), jedna asistencija, prva desetka i prvi MoM u nadam se dugoj karijeri.

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	31 
Size:	54.0 KB 
ID:	88221Click image for larger version. 

Name:	Capture112.JPG 
Size:	41.2 KB 
ID:	88222Click image for larger version. 

Name:	Capture113.JPG 
Size:	46.8 KB 
ID:	88223
    Igrac izgleda odlicno, srecno!