Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Prolaz dalje u LŠ, kao prvi u grupi... Prvo me je iznervirao asistent... Vodim 2-0, a on kaže, stavi kratke pasove, da izbegnemo kontre... Samo što sam stavio kratke pasove, tako protivnik sevne kontru, do tad ga nigde bilo nije... Pred kraj utakmice protivnički golman odbrani nam dva slobodnjaka, a onda on da iz slobodnjaka u 90. minutu... I sinoć smo primili gol iz slobodnjaka u 89. minutu, a imam igrača blokera slobodnjaka... Kurac moj on blokira...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1akkkkkkkk.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1akkkkkkkkk.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Prolaz dalje u LŠ, kao prvi u grupi... Prvo me je iznervirao asistent... Vodim 2-0, a on kaže, stavi kratke pasove, da izbegnemo kontre... Samo što sam stavio kratke pasove, tako protivnik sevne kontru, do tad ga nigde bilo nije... Pred kraj utakmice protivnički golman odbrani nam dva slobodnjaka, a onda on da iz slobodnjaka u 90. minutu... I sinoć smo primili gol iz slobodnjaka u 89. minutu, a imam igrača blokera slobodnjaka... Kurac moj on blokira...

Click image for larger version. 

Name:	1akkkkkkkk.jpg 
Views:	22 
Size:	96.5 KB 
ID:	89312Click image for larger version. 

Name:	1akkkkkkkkk.JPG 
Views:	22 
Size:	43.9 KB 
ID:	89313
    I ti vala slušaš svakojake savete

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    1-1 protiv favorita... I dalje 10. na tabeli, ali smo bar vezali 3 utakmice bez poraza...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1akkkkkkkkkk.jpg

VIP
    Novi igrač na levom krilu za United...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1al.jpg