Originally Posted by Steppenwolf Da makar jedan tim osvoji dres... Celtic... Ih ja osvojio sve kroz 2 utakmice ,SAD imam oko 1354 tih bodova
Originally Posted by Dario Ih ja osvojio sve kroz 2 utakmice ,SAD imam oko 1354 tih bodova Pa ti kad igraš protiv boranije... Ja imam od 10 do 12 jačih i dosta jačih timova u ligama...
Originally Posted by Steppenwolf Pa ti kad igraš protiv boranije... Ja imam od 10 do 12 jačih i dosta jačih timova u ligama... Momak, od 14 menadžera, 10 su aktivna tako da nisu buranije Poslano sa mog T11 koristeći Tapatalk
Originally Posted by djangofreemen123 Momak, od 14 menadžera, 10 su aktivna tako da nisu buranije Poslano sa mog T11 koristeći Tapatalk Nisu oni boranije, nego si ti ojačao tim ;-) VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada Nisu oni boranije, nego si ti ojačao tim ;-) VICTORIA CONCORDIA CRESCIT Upravo tako haha Poslano sa mog T11 koristeći Tapatalk
Forum Rules