Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    E sad, nisam pametan.... Evo sta sam izabrao za finale LS protiv 16% jaceg protivnika i svi igraci mu imaju neku specijalnost. On igra u formaciji 5-1-3-1. DMC, AMC, AMR su mu igraci sa skoro 8 zvezdica. Vidite i pozicije gde bi kao moji trebalo da imaju prednost. Pored ove formacije koju planiram za pocetak meca, u slucaju negativnog kretanja rezultata imam jos dve ili tri opcije. Prva je da ubacim AML i MR prebacim u AMR, druga je da pojacam sredinu jos vise na ustrb zadnje linije, izbacim DC, ubacim AMC, i treca je da igram sa AMC/L/R i 3S u zadnjoj liniji.
    Da li neko iskusniji moze da da svoje misljenje?

Last edited by Kole22; 11-10-2017 at 10:08 AM.

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    E sad, nisam pametan.... Evo sta sam izabrao za finale LS protiv 16% jaceg protivnika i svi igraci mu imaju neku specijalnost. On igra u formaciji 5-1-3-1. DMC, AMC, AMR su mu igraci sa skoro 8 zvezdica. Vidite i pozicije gde bi kao moji trebalo da imaju prednost. Pored ove formacije koju planiram za pocetak meca, u slucaju negativnog kretanja rezultata imam jos dve ili tri opcije. Prva je da ubacim AML i MR prebacim u AMR, druga je da pojacam sredinu jos vise na ustrb zadnje linije, izbacim DC, ubacim AMC, i treca je da igram sa AMC/L/R i 3S u zadnjoj liniji.
    Da li neko iskusniji moze da da svoje misljenje?

Je**s ovo, ipak sam apsolvirao lvl 4, iako iz treceg nisam izasao jos :P Druga Liga Sampiona osvojena iz isto toliko ucesca od kada igram.
    Protivnik je pokusao sve, cak i formaciju sa cetiri napadaca, ali bunkerica je odradila posao fenomenalno, bolje nego sto je Murinjov Celzi onomad sa Barsom. Odbrana granitna na ovom mecu nije dozvolila protivniku nijedan sut na gol u prenosu.

Last edited by Kole22; 11-10-2017 at 10:35 AM.