Juče gledam prve protivnike u ligi, kod United-a i Partizana, boranija teška... Rasprodao sam bio sve jake igrače kod Uniteda, oborio kvalitet ekipe i ponadao se da će liga biti boranija, da se malo odmorim od 95% ekipa koje su jače od mene i igram bez stresa... Ali, 'oćeš kurac sine... Lige sa po 30% jačim timovima, džabe obaranje kvaliteta... Smučilo mi se da svaki dan imam tenziju zbog utakmice, tačnije 6 utakmica...
U ligi sam odvalio jedan tim sa 5-0, mnogo losiji od nas pa necu ni da kacim nesto sa tekme.
Zanima me onaj sistem sa referalom, naime poslao sam zahtev prijatelju na fejsu, pre 2 dana ali on nista nije dobio? Jel zna neko u cemu j problem ?
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Sto se tice lige 80% njih ispod 60% kvaliteta, uglavnom oko 30-40%, pored mog izgleda jos samo jedan aktivni menadzer i par timova oko 60%, smesno.
A onaj lik sto je osvojio moju ligu prosle sezone zavrsio u nekoj liga smrti. Znaci nema tima ispod 60% kvaliteta, vecina preko 80%, dosta njih dovelo igrace ove sezone pa kontam da su aktivni, makar 5 timova osvojilo ligu prosle sezone i par nekih koji su bili prosle sezone 2. ili 3. ali su osvojili ili kup ili CL. Znaci naebao je.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)