Što volim ovog da nabambusam, to je nešto neverovatno. A voli i on to isto.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Otvoreno i prvenstvo. Viceprvak iz prošle sezone je danas oduvan sa terena. Još se nije pojačao.
Inače mi u prvenstvu 3-4 aktivna menadžera. Manje više, svi poznati od ranije. Opet 5 ekipa iz 2015 godine (morali bi biti lvl 30, a ne 23) na nekih 90-ak% i ostatak standardni šrot.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
tekma Lige prvaka:
jači sam od protivnika nekih 12% i niko nije pratio meč. kreće tekma i u drugom minutu direktan crveni za mog DMC-a i penal za protivnika i to je 1:0. u 8. minutu protivnik daje gol i to je 2:0 i ima igrača više. konačan rezultat je 6:2 za mene.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Glupa igra ne apdejtuje golove i asistencije... Yim Angleborn dao 7 golova u dve utakmice i imao 1 asistenciju, piše mu samo 5 golova... Sad i o tome moram da vodim računa... Glupi su k'o kurac ovi u Nordeusu...
Zasitio se pa ne pratim utakmice, odradim bonus pa ako stignem ispratim. 2 dana po dvije prijateljske i na kraju kazna i trolčina, u 89 minutu zabija MC od 5* koji je uša sa klupe jer se prvi MC ozlijedio, kako smiješno. 30% sam jači, al iskreno nemogu nešto ni napraviti ove sezone. Liga je moj level 65, ali kup i liga šampiona level 67. S obzirom na godine igrača u timu nemogu ništa napraviti, da ih prodajem ne isplati se, da ih treniram isto tako ne isplati se.
Stvarno mi nije jasno i nikad neće biti zašto mi se oduvijek ekipa muči u Ligi Šampiona bez obzira što igram sa istim protivnicima. Ako povisim bonus za pobjedu, onda još gore.