Page 15 of 71 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast
Results 141 to 150 of 710
Like Tree1876Likes

Thread: Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa možeš i ovako... Jeftinije ti je za igrača na 99% dati 9, nego 39 tokena...
    Valja uganjat dobre i mlade, ovaj jedan za kojeg sam poslao ponudu jedini na 21 godinu i solidan, ostali matori. Al vidjet ću nešto iskombinirat.

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Valja uganjat dobre i mlade, ovaj jedan za kojeg sam poslao ponudu jedini na 21 godinu i solidan, ostali matori. Al vidjet ću nešto iskombinirat.
    Koliko nivoa razlike ti je među timovima? Što ne kupiš neke klince za token od 3-4*

Jesu li svi na Balkancu?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Koliko nivoa razlike ti je među timovima? Što ne kupiš neke klince za token od 3-4*

Jesu li svi na Balkancu?
    Ta dva su na balkancu i razlika je 1 level. Nekad su bili 3 levela razlike, gledao sam dal mogu šta od Celtica da kupim, ali previše levela si mi utekao. Zapostavio sam ta dva kluba.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Nova pobjeda u kupu protiv 6% slabijeg aktivnog menadžera. Dobro ide i u ligi.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Ne ide loše za sada imajući u vidu da nisam ništa uložio. Liga maksimalan, LŠ remi i pobeda u kupu protiv jačeg protivnika:

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpg

Statistika tima:

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

Cilj liga top 3 ovo ostalo nbt.

VIP
    Kurvinska igra... Protivnik jači 24%... Meni skoro ceo tim preko ocene 7, njemu jedna 8. i dve 7.
    Nema veze, dobar rezultat za revanš, ako budemo ovako igrali, prolazimo...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmmmmmm.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmmmmmmm.jpg

Champion lespa's Avatar
    Kurvinska igra... Protivnik jači 24%... Meni skoro ceo tim preko ocene 7, njemu jedna 8. i dve 7.

hmmm....
    da sam na mestu menadžera Grenobla, imao bih dilemu da li da pripremim tekmu sto se tiče morala i kondicije i da pustim da algoritam odradi svoje ( 24% prednost ) ili da ja probam.
    u svakom slučaju, pratio ili ne izbacio bi AMC-a i dodao još jednog DC-a.
    ako te ne bude mrzelo, okači šta si uradio.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post

hmmm....
    da sam na mestu menadžera Grenobla, imao bih dilemu da li da pripremim tekmu sto se tiče morala i kondicije i da pustim da algoritam odradi svoje ( 24% prednost ) ili da ja probam.
    u svakom slučaju, pratio ili ne izbacio bi AMC-a i dodao još jednog DC-a.
    ako te ne bude mrzelo, okači šta si uradio.
    Prolaz dalje iako smo, po Nordeusu, odigrali loše... Kovrlija je branio za 9.1, a Yim Angleborn je, i pored 3 postignuta gola, dobio samo 7.3

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1boo.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1booo.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1boooo.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1booooo.jpg

Dreamer zokiruma's Avatar
    Imao bi solidan tim ako predjem na 4-2dmc-mc-aml-amr-st , jedino malo nezgodno za amx, imam aml koji mi ne igra u timu je zbog bonusa, a amr bi mogao kupiti. Bas mi losa liga, samo jedan tim ima preko 80%.

Mogu da se kladim ako budem igrao standardno 3-2-3-2 dobice me obe

Pokusti sa 4-2dmc-mc-aml-amr-st pa sta bude bude
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by zokiruma View Post
    Imao bi solidan tim ako predjem na 4-2dmc-mc-aml-amr-st , jedino malo nezgodno za amx, imam aml koji mi ne igra u timu je zbog bonusa, a amr bi mogao kupiti. Bas mi losa liga, samo jedan tim ima preko 80%.

Mogu da se kladim ako budem igrao standardno 3-2-3-2 dobice me obe

Pokusti sa 4-2dmc-mc-aml-amr-st pa sta bude bude
    Meni je u savezima protiv mnogo jačih timova sa amx formacijama uspjevalo, niski pritisak, pucaj odbrambeni bonus i kontre.

Page 15 of 71 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast