Results 1 to 10 of 710
Like Tree1876Likes

Thread: Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Kurvinska igra... Protivnik jači 24%... Meni skoro ceo tim preko ocene 7, njemu jedna 8. i dve 7.
    Nema veze, dobar rezultat za revanš, ako budemo ovako igrali, prolazimo...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmmmmmm.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmmmmmmm.jpg

Champion lespa's Avatar
    Kurvinska igra... Protivnik jači 24%... Meni skoro ceo tim preko ocene 7, njemu jedna 8. i dve 7.

hmmm....
    da sam na mestu menadžera Grenobla, imao bih dilemu da li da pripremim tekmu sto se tiče morala i kondicije i da pustim da algoritam odradi svoje ( 24% prednost ) ili da ja probam.
    u svakom slučaju, pratio ili ne izbacio bi AMC-a i dodao još jednog DC-a.
    ako te ne bude mrzelo, okači šta si uradio.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post

hmmm....
    da sam na mestu menadžera Grenobla, imao bih dilemu da li da pripremim tekmu sto se tiče morala i kondicije i da pustim da algoritam odradi svoje ( 24% prednost ) ili da ja probam.
    u svakom slučaju, pratio ili ne izbacio bi AMC-a i dodao još jednog DC-a.
    ako te ne bude mrzelo, okači šta si uradio.
    Prolaz dalje iako smo, po Nordeusu, odigrali loše... Kovrlija je branio za 9.1, a Yim Angleborn je, i pored 3 postignuta gola, dobio samo 7.3

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1boo.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1booo.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1boooo.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1booooo.jpg