Originally Posted by
lespa
Kakav preokret u polufinalu kupa, cudo se dogodilo. Posle poraza u prvoj utakmici na gostovanju od 0:3, sve se cinilo da je to gotova prica.
Ekipa je pokazala karakter, nadoknadila 3:0 i na penale prosla u finale najtezeg takmicenja u TE.
pa to da je Kup najteze takmicenje u T11 je za raspravu. onaj ko je recimo na nivou 57 i igra Kup nivo 57 i nema previse tezak posao jer dobija slicne protivnike ili slabije pa se do polufinala stize bez vecih problema. ali igrati sa nivoa 54 Kup koji je na nivou 57 e to je fora osvojiti. imao sam dosta sezona gde sam u Kupu igrao protiv protivnika 2-3 nivoa iznad.
u zadnjih 10-ak sezona je igranje u Ligi prvaka postalo meni teze nego igranje u Kupu, jer u Ligi prvaka dobijam aktivne protivnike koji su nivo iznad i koji svojim igracima nabijaju skilove na bitne osobine a u Kupu bez problema stizem do zavrsnice jer igram protiv egal ili slabijih protivnika. naravno, ne znam koja je prica kod tebe, poenta je samo bila da ne moze Kup biti najteze takmicenje jer nije svima isto.