Lagana pobeda u Ligi, prvi pratilac nastavlja sa dobrom serijom rezultata. Danas su dobili i treceg sa 4-1, pa je pao na 5. mesto. U revansu LS veoma tezak mec, koji nikako nisam ocekivao jer sam 13% jaci i u nasoj ligi je tek na 10. mestu. Aktivan je menadzer, pratio je sva tri nasa meca ove sezone, ali sam smatrao da ce biti ipak lagano za prolaz dalje s obzirom na njegove veoma lose rezultate u Ligi. Ali prc, vec na poluvremenu je vodio 2-0, pa sam morao nesto da menjam ne bismo li dali jos ta dva gola do kraja. Mogli smo i da ispadnemo da je iskoristio sansu za vodjstvo u drugom produzetku, ali na kraju imali i srecu. Tim je imao veliku prosecnu ocenu i ne kontam kako nismo uspeli da dobijemo. Ocigledno je da smo opet upali u losu seriju igara, ali na svu srecu se to ne odrazava previse na rezultate jer smo dosta unapredili kvalitet (ceo prvi tim je izmedju f19 i f22 sa 9 igraca izmedju 18 i 20 godina) u odnosu na rivale, ali imamo i dubinu u rezervama.

Mec u LS: Lik je igrao sa 3 igraca po desnom boku i sa samo dva u sredini. Dok nismo napali po nasoj desnoj strani, gubili smo sa 2-0 i nismo imali kontrolu i adekvatnu igru. Pre toga smo napadali po sredini.