Ma moj igrač bolji, ahahahaha.
Kod mene je obratno, prvo mi trolaju igrača Vecheta pa onda nude zamjenu. Nije bio motivisan
Osvojen prvi trofej u sezoni!!!
Protivnik sa levela ispod, 14% jači... Na 118% je, što znači da je realno na 138% za svoj level, i još tankuje sezonu... Bar ga neće biti u kupu sledeće sezone...
Prvi gol dajemo iz kontre u 45. minutu... Na početku 2. poluvremena dva slobodnjaka za protivnika, prvi ulazi... A onda penal za nas... Tek tu provalim da nisam vratio Peredu da izvodi prekide... Na sreću, Estephan ga daje... Asistirao je i za 3. gol, koji je dao levi bek Edwards, ali Nordeus to ne računa...
Posle 14 sušnih sezona, ovo nam je tek 5. osvojeni kup, poslednji smo osvojili na levelu 25...
I ja sam primjetio nekoliko puta da animacija prikazuje asistenciju a ne broji se. Suprotno tome kad ubaci iz kornera pa jedan igrač spusti loptu drugom igraču na zicer, asistencija se piše izvođaču kornera.
Pobeda u derbiju protiv prvoplasiranog. Izvojevana muski sa mnogo muka.
U 24. kolu derbi sa YNWA i ako je prvi put u istoriji pobedim, ostaje mi da ne izgubim mec u poslednjem kolu protiv Mitford Rovers-a (dobio me u prvom delu,danas izgubio od YNWA 3-1) za titulu.
Ostaje finale Kupa. Sta god da bude, ja zadovoljan, skoro svi rivali su bili jaci od mene ove sezone.
Zanimalo u kojoj su relaciji faktori na 2 i 3*.
18 godina, akademac 2*, 39%. F23.
Isti taj, 3*, 40%, F25.
Hteo sam ga dići na 4*, ali posle ovog saznanja, ne hvala.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk