Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 03:39 PM.
Upravu si ti, neki će u penziju naredne sezone neki za 2 sezone bez obzira što sam im produžio svima ugovore na 3 sezone. Džaba se trošio, samo ne kontam što su ostavili opciju produži ugovor (da nas jebu u zdrav mozak), na staroj verziji nisi mogao vječno produžavati ugovore a sad izgleda namjerno prave grešku (da nas jebu u zdrav mozak). A evo zašto mi je krivo, cilj mi je bio da imam klub sa najvećim budžetom. Zasad vidim da postoje 2 tima sa većim budžetom, vjerovatno ih nema više.
![]()
O kakva dva treninga pricate prije utakmice? Vidim da je to vise vas spominjalo.
Kad klikneš na spremnost ekipe piše ti: našem timu trebaju još 2 treninga, moral bi mogao biti bolji, treba poboljšati kondiciju naših igrača. To sa treningom lagano prevariš: uzmeš 1 igrača iz rezerve i sa njim odradiš 2 puta zagrevanje (2 puta po 0.75% kondicije).
![]()
Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 03:40 PM.
Neki igraju sa 34 godine, a oni moje igrače sa 32 godine penzionišu.![]()
I zašto imam opciju produži ugovor, i produžio sam za 2 godine (1+2), ako neće ispoštovati (12 miliona na svakog igrača sam bacio).
pa ovo sa cenama u tokenima za ove dnevne ponude igraca je ipak bag. jer cak ni ovi iz nordeusa nisu toliko bezobrazni...
jer, video sam na forumu na jednom primeru da traze 250+ tokena za igraca kvaliteta 120% 18 god a do sada je preko asistenta mogao da se kupi igrac 119% 19 god za 79 tokena.
ili su zakljucili da je 79 tokena suvise povoljno za igraca 119% pa nas odsad, pa nadalje i ubuduce cekaju samo ove nenormalne ponude. nadam se da je samo bag u pitanju...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522