Neki igraju sa 34 godine, a oni moje igrače sa 32 godine penzionišu.
Neki igraju sa 34 godine, a oni moje igrače sa 32 godine penzionišu.
I zašto imam opciju produži ugovor, i produžio sam za 2 godine (1+2), ako neće ispoštovati (12 miliona na svakog igrača sam bacio).
Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 03:39 PM.
Može samo prijatelj da ti pošalje (facebook ili sa igre).
Ako imaš dodatni mail, onda napravi još jedan facebook profil sprijatelji se s njim, pozovi ga u igru (da ti bude referal - dobijaš tokene za njegov uspjeh) i sa tog profila šalji sebi (ima dovoljno tokena). Ja sam tako odradio sa više profila.
Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 03:47 PM.
pa ovo sa cenama u tokenima za ove dnevne ponude igraca je ipak bag. jer cak ni ovi iz nordeusa nisu toliko bezobrazni...
jer, video sam na forumu na jednom primeru da traze 250+ tokena za igraca kvaliteta 120% 18 god a do sada je preko asistenta mogao da se kupi igrac 119% 19 god za 79 tokena.
ili su zakljucili da je 79 tokena suvise povoljno za igraca 119% pa nas odsad, pa nadalje i ubuduce cekaju samo ove nenormalne ponude. nadam se da je samo bag u pitanju...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
https://forum.topeleven.com/suggestions/54148-%5Bdiscussion%5D-showing-off-your-achievements-ideas-thread.html
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
E ovaj je dobar 🤣🤣🤣
Još jedan derbi odlučen u moju korist. Golmani imali odličan dan. Nijedan peko 6,5. Ali zato Hassell trpa i dalje.