Page 53 of 66 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 521 to 530 of 658
Like Tree1780Likes

Thread: Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Neki igraju sa 34 godine, a oni moje igrače sa 32 godine penzionišu.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ranije je bilo do isteka ugovora. Ja ovog Teijsse nisam mogao prodat ni početkom sezone, nisu mi najavili prethodne da će u penziju krajem ove sezone pa da ga prodam.
    Pogledaj svim matorcima ugovore (klikni na ugovor) i tu možeš da vidiš da li će u penziju sledeće sezone, bez obzira na dužinu ugovora. Bar je tako bilo.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP MNK Kaskada's Avatar
    I zašto imam opciju produži ugovor, i produžio sam za 2 godine (1+2), ako neće ispoštovati (12 miliona na svakog igrača sam bacio).

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Pogledaj svim matorcima ugovore (klikni na ugovor) i tu možeš da vidiš da li će u penziju sledeće sezone, bez obzira na dužinu ugovora. Bar je tako bilo.

Svi na 31 godinu, sve normal, ugovor na 3 godine. Ali šta će biti sledeće sezone? Samo će mi javiti odmah na početku sledeće sezone da svi idu u penziju krajem iste bez opcije da ih prodam.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Petar Radulovic View Post
    Mogu li se slati grbovi?
    Ako je moguce da li neko ima ovaj, a da ga ne koristi?Attachment 94414
    Može samo prijatelj da ti pošalje (facebook ili sa igre).
    Ako imaš dodatni mail, onda napravi još jedan facebook profil sprijatelji se s njim, pozovi ga u igru (da ti bude referal - dobijaš tokene za njegov uspjeh) i sa tog profila šalji sebi (ima dovoljno tokena). Ja sam tako odradio sa više profila.

Champion lespa's Avatar
    pa ovo sa cenama u tokenima za ove dnevne ponude igraca je ipak bag. jer cak ni ovi iz nordeusa nisu toliko bezobrazni...
    jer, video sam na forumu na jednom primeru da traze 250+ tokena za igraca kvaliteta 120% 18 god a do sada je preko asistenta mogao da se kupi igrac 119% 19 god za 79 tokena.
    ili su zakljucili da je 79 tokena suvise povoljno za igraca 119% pa nas odsad, pa nadalje i ubuduce cekaju samo ove nenormalne ponude. nadam se da je samo bag u pitanju...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Quote Originally Posted by lespa View Post
    pa ovo sa cenama u tokenima za ove dnevne ponude igraca je ipak bag. jer cak ni ovi iz nordeusa nisu toliko bezobrazni...
    jer, video sam na forumu na jednom primeru da traze 250+ tokena za igraca kvaliteta 120% 18 god a do sada je preko asistenta mogao da se kupi igrac 119% 19 god za 79 tokena.
    ili su zakljucili da je 79 tokena suvise povoljno za igraca 119% pa nas odsad, pa nadalje i ubuduce cekaju samo ove nenormalne ponude. nadam se da je samo bag u pitanju...
    Bag je kada ti ponude slabijeg od tvog igrača. U cenama za tokene ne prave bag. To mora da radi besprekorno. 🤣

E ovaj je dobar 🤣🤣🤣

Još jedan derbi odlučen u moju korist. Golmani imali odličan dan. Nijedan peko 6,5. Ali zato Hassell trpa i dalje.

Page 53 of 66 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast