Napokon prava ponuda. 18 godina, 150%.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Napokon prava ponuda. 18 godina, 150%.
Može neko od moderatora da mi ovo provjeri i potvrdi. Imam hrpu staraca u timu pa želio bih ih prodati ove sezone ako neću moći sledeće (ugovori su im na 3 sezone produženi).
![]()
Protivnik sa levela ispod, 14% jači... Na 118% je, što znači da je realno na 138% za svoj level, i još tankuje sezonu... Bar ga neće biti u kupu sledeće sezone...
Prvi gol dajemo iz kontre u 45. minutu... Na početku 2. poluvremena dva slobodnjaka za protivnika, prvi ulazi... A onda penal za nas... Tek tu provalim da nisam vratio Peredu da izvodi prekide... Na sreću, Estephan ga daje... Asistirao je i za 3. gol, koji je dao levi bek Edwards, ali Nordeus to ne računa...
Posle 14 sušnih sezona, ovo nam je tek 5. osvojeni kup, poslednji smo osvojili na levelu 25...
ČESTITAM!![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
O kakva dva treninga pricate prije utakmice? Vidim da je to vise vas spominjalo.
Kad klikneš na spremnost ekipe piše ti: našem timu trebaju još 2 treninga, moral bi mogao biti bolji, treba poboljšati kondiciju naših igrača. To sa treningom lagano prevariš: uzmeš 1 igrača iz rezerve i sa njim odradiš 2 puta zagrevanje (2 puta po 0.75% kondicije).
![]()
Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 03:40 PM.
Svi kojima piše da idu u penziju na kraju tekuće sezone, idu u penziju. Ne jbu oni ništa potpisano.
Ako ti neki igrač sledeće sezone ide u penziju, ne znam tačno, ali mislim da do 13. kola iste, možeš da ga baciš na aukciju. Posle samo raskid ugovora t.j. prodaja agentu