Napokon prava ponuda. 18 godina, 150%.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Napokon prava ponuda. 18 godina, 150%.
Može neko od moderatora da mi ovo provjeri i potvrdi. Imam hrpu staraca u timu pa želio bih ih prodati ove sezone ako neću moći sledeće (ugovori su im na 3 sezone produženi).
Protivnik sa levela ispod, 14% jači... Na 118% je, što znači da je realno na 138% za svoj level, i još tankuje sezonu... Bar ga neće biti u kupu sledeće sezone...
Prvi gol dajemo iz kontre u 45. minutu... Na početku 2. poluvremena dva slobodnjaka za protivnika, prvi ulazi... A onda penal za nas... Tek tu provalim da nisam vratio Peredu da izvodi prekide... Na sreću, Estephan ga daje... Asistirao je i za 3. gol, koji je dao levi bek Edwards, ali Nordeus to ne računa...
Posle 14 sušnih sezona, ovo nam je tek 5. osvojeni kup, poslednji smo osvojili na levelu 25...
ČESTITAM!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
O kakva dva treninga pricate prije utakmice? Vidim da je to vise vas spominjalo.
Kad klikneš na spremnost ekipe piše ti: našem timu trebaju još 2 treninga, moral bi mogao biti bolji, treba poboljšati kondiciju naših igrača. To sa treningom lagano prevariš: uzmeš 1 igrača iz rezerve i sa njim odradiš 2 puta zagrevanje (2 puta po 0.75% kondicije).
Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 03:40 PM.
Svi kojima piše da idu u penziju na kraju tekuće sezone, idu u penziju. Ne jbu oni ništa potpisano.
Ako ti neki igrač sledeće sezone ide u penziju, ne znam tačno, ali mislim da do 13. kola iste, možeš da ga baciš na aukciju. Posle samo raskid ugovora t.j. prodaja agentu