Zanimalo u kojoj su relaciji faktori na 2 i 3*.
18 godina, akademac 2*, 39%. F23.
Isti taj, 3*, 40%, F25.
Hteo sam ga dići na 4*, ali posle ovog saznanja, ne hvala.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Zanimalo u kojoj su relaciji faktori na 2 i 3*.
18 godina, akademac 2*, 39%. F23.
Isti taj, 3*, 40%, F25.
Hteo sam ga dići na 4*, ali posle ovog saznanja, ne hvala.
Napokon prava ponuda. 18 godina, 150%.
Može samo prijatelj da ti pošalje (facebook ili sa igre).
Ako imaš dodatni mail, onda napravi još jedan facebook profil sprijatelji se s njim, pozovi ga u igru (da ti bude referal - dobijaš tokene za njegov uspjeh) i sa tog profila šalji sebi (ima dovoljno tokena). Ja sam tako odradio sa više profila.![]()
Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 02:47 PM.
Tim se znaci sluzite hahahTrebam napravit nalog na fb za to.
Recite mi ovo..
Kakva je strategija na prelasku u sledeci nivo?
Skupljam kofercice i pazim kako trosim. U timu imam samo jedno krilo vrijedno treniranja. F22 je. Ostali mlafi igraci su f27 i jace.
Titulu sam uzeo, za plasman u 2zlatnu fali 20bodova... Rijeseno je sve. Da li prodati te igrace koji nisu vrijedni individualnog treninga..ili ih ostaviti i narednu sez?
Prodaj ako misliš uzet bolje, svi će past po kvalitetu za 20%, ako imaš igrače od 18 do 20 godina njih ostavi jer naredne sezone će solidno napredovati jer će biti od 19 do 21 što ti je isto a pošto gube 20% brže će napredovati baš zato što gube jednu zvjezdicu (20%). Vidi da prodaš zadnji dan ove sezone i da se tako oslabiš, prevariš sistem sa slabijim timom i izvučeš slabije protivnike naredne sezone.![]()
Može neko od moderatora da mi ovo provjeri i potvrdi. Imam hrpu staraca u timu pa želio bih ih prodati ove sezone ako neću moći sledeće (ugovori su im na 3 sezone produženi).
![]()
Svi kojima piše da idu u penziju na kraju tekuće sezone, idu u penziju. Ne jbu oni ništa potpisano.
Ako ti neki igrač sledeće sezone ide u penziju, ne znam tačno, ali mislim da do 13. kola iste, možeš da ga baciš na aukciju. Posle samo raskid ugovora t.j. prodaja agentu