Danas smo igrali viktorije oko naseg gola. Kako smo prosli, bolje da su registrovani sa 3-0 bez da izlaze na teren. YNWA FC, stari rival, ne znam vise ni koja joj je to pobeda protiv mene. Sve joj trash igraci, ko zna kolko zelenih trosi na njih. Posle prvog poraya u Ligi, odmah pali za jednu poziciju.
Drugi rival u Kupu, malo jaci od nas, sa naseg levela, pun mutanata. Prijatelji smo 3-4 sezone,prvi medjusobni duel u takticarskim mecevima. Svake sezone renovira tim i kupi po 7-8 ekstra F19 igraca sa 18 godina. Iskreno, ovo je tim koji je najjaci kojeg sam video na mom nivou, ne po ukupnom kvalitetu tima, nego po potencijalu pojedinaca. Tim mu je vredniji od mog za 150 miliona, moj je na 300M. Sta on radi, nadje ekstra talenta na 3 ili 4 zvezdice i napuca ga na 120-130% i digne mu dve, tri, cetiri vestine na 300%. Kako sam se proveo u sudaru sa ovakvim timom, videcete u fotkama ispod. Sta da vam kazem kada na ultra def popijem tri komada na kontre. Rasturio me onako muski i zaustavlja nas u 1/4 finalu Kupa. Kada kupi igraca, 100% je ekstra F19. Ovaj je i mene zajebao. Mora da spava na TL.
Dao mi je super ideju da se ugledam na njega, za sada mi fali samo oko 'iljadu zelenih po sezoni.![]()
Last edited by Kole22; 02-15-2018 at 04:28 PM.
800-900 mozes uzeti farmanjem xD Za ostalo se snadji
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Voleo bih da je tako i kod mene, ali nije. Meni maksimum ako da 600-650 po sezoni, ja od toga pokupim mozda 400-450. Zaredja mi svaku sezonu desetak dana gde mi daje samo 5-15 reklama, kolko god puta ulazio. Do pre dve-tri nedelje dana sam resetovao cesto G ID, pa mi je desetak dana izmedju dve sezone davao 0 reklama dnevno. Samo jednom u ovih 7 sezona mi je dao 35+ za dan, nekoliko puta oko 30 i najveci broj puta izmedju 20-25. Ako stvarno uzimate izmedju 800-900 po sezoni, svaka cast, meni stvarno ne daju toliko.![]()
Od 8 preostalih u Kupu, 4 iz moje lige. Dosadno.
Posle već 3 utakmice protiv istog rivala ove sezone i gol razlike od 11:0 u moju korist, danas nerešeno. To mi je ujedno i prva nerešena utakmica ove sezone. Po ocenama je trebao on dobiti, po statistici je dobro prošao.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Sledeći je Paokara(n). Hassell 14 put igrač utakmice.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Pa samo sam jednom psovao ove sezone, kad me trolovalo u kupu![]()