Polusezona Zvezde iznad svih očekivanja.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Polusezona Zvezde iznad svih očekivanja.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
jutros tekma u 13. kolu i laka pobeda. igrao na kontre sa bonusom kondicija protiv egal protivnika u pre-match ali ne znam da li je protivnik stvarno i izasao sa najboljim sastavom zbog genijalaca iz nordeusa. pred sam kraj primio dva gola? da li ocena golmana sugerise da je golman kriv za dva gola u samo pet minuta?
algoritam je cudo.
bez poraza na polusezoni i +5 u odnosu na konkurente. zanimljivo, cak sest ekipa je primilo manje golova od moje ekipe.
Last edited by lespa; 02-18-2018 at 07:54 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jebo ja Nordeus ako moram digitron svaki put da koristim kako bih znao sa kojom snagom protivnik izlazi na teren. Menjajte to pod hitno, totalni promasaj ste napravili sa ovim sranjem. Ja izasao dosta oslabljen, protivnik u fullu, stoji mu 111%, a vrlo verovatno je prva postava oko 114%, nisam racunao... Meni stoji 110%, dva igraca iz prve nisu bila ni u protokolu, morao da igra omladinac sa 4*, zelembac takoreci. Niti znam sa kojom snagom sam izasao na teren, niti znam snagu protivnika. Jebo vas ja ko vam je predlozio ovu debilnu ideju, pa jos i mozak koji je odlucio da je implementirate.
Ajde na stranu i trol celog meca, moji mase penal i ciste situacije, lik da dva gola posle "skracenih kornera". Ocena mojih verovatno ispod 6, njegovi odose u 8. Veci deo meca smo igrali ispred njegovog gola. Nema veze, poraz ko poraz... desavace se x puta, ali ispravite ovu glupost sa 14 najboljih u timu kao orijentir za snagu tima. Znaci, svih 14 da izbacim iz protokola za mec stajace mi snaga sa najboljih 14 igraca iako nisu u sastavu. Pa koja je to logika? Ajde 14 najboljih u protokolu, to mogu da razumem, ali ovu glupost jednostavno ne mogu.
Last edited by Kole22; 02-19-2018 at 08:17 PM.
[QUOTE=Kole22;504609]Jebo ja Nordeus ako moram digitron svaki put da koristim kako bih znao sa kojom snagom protivnik izlazi na teren. Menjajte to pod hitno, totalni promasaj ste napravili sa ovim sranjem. Ja izasao dosta oslabljen, protivnik u fullu, stoji mu 111%, a vrlo verovatno je prva postava oko 114%, nisam racunao... Meni stoji 110%, dva igraca iz prve nisu bila ni u protokolu, morao da igra omladinac sa 4*, zelembac takoreci. Niti znam sa kojom snagom sam izasao na teren, niti znam snagu protivnika. Jebo vas ja ko vam je predlozio ovu debilnu ideju, pa jos i mozak koji je odlucio da je implementirate.
Ajde na stranu i trol celog meca, moji mase penal i ciste situacije, lik da dva gola posle "skracenih kornera". Ocena mojih verovatno ispod 6, njegovi odose u 8. Veci deo meca smo igrali ispred njegovog gola. Nema veze, poraz ko poraz... desavace se x puta, ali ispravite ovu glupost sa 14 najboljih u timu kao orijentir za snagu tima. Znaci, svih 14 da izbacim iz protokola za mec stajace mi snaga sa najboljih 14 igraca iako nisu u sastavu. Pa koja je to logika? Ajde 14 najboljih u protokolu, to mogu da razumem, ali ovu glupost jednostavno ne mogu.
slazem se u potpunosti. ali, cak i da su shvatili sta su uradili tesko da ce odmah priznati gresku tako da treba ocekivati korekciju tek za 2-3 meseca. ali stize nova mini igra i to je najvaznije.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522