Kako da znam koji je faktor igrac iz omladinske skole? To ne mogu znati sem ako ga ne potpisem?
Kako da znam koji je faktor igrac iz omladinske skole? To ne mogu znati sem ako ga ne potpisem?
[QUOTE=Graovac Svetlana Milenko;502157xA kako se saznaje kada se kupi?[/QUOTE]
Kada dobijes omladinca 18 god ili ga kupis, treniras mu poziciju ili specijalnost.
Ja sam kupio ovog omladinca i treniracu mu specijalnost, igra glavom. I prati na kojoj kocki je dobio skil
4x6 vjezbi , ovako kombinovano ili izaberes samo jednu vjezbu 6x
![]()
Druze opet nisi dobro razumjeo, trebao si da stavis da trenira poziciju ili specijalnost, i da pratis kada prvi skill poen dobije na kojoj kocki od 6 najlaksih vjezbi sto si stavio, u tom trenutku znas koji je faktor, ako je recimo dobio na 19oj, onda je faktor 19 i najbrzi i najbolji je.
Ispravka, računaj od prvog do drugog skila. Prvi skil može da se dobije nakon 5 vježbi recimo, a drugi nakon 28. To znači da je od prvog do drugog skila 23 vrlo lake vježbe. Taj igrač ima faktor 23, a to je osrednje dobro. Nije talenat, talenat je od 19 do 21. Faktor 25 je katastrofa već.
Znaci da je F23. To ti je osrednji potencijal, isplati se imati ga svakako.
E sad, moja neka logika je, ja takve ne treniram individualno, ako su u prvom sastavu samo bonus treninzi i mecevi i prioritetni su za ispadanje iz prvog tima cim naletim na bolji faktor. Imam jednog na poziciji DR koji ima 21. godinu i isti je faktor kao taj tvoj. Prilicno dobro igra i zato ga nisam menjao, kod mene je vec cetvrtu sezonu i ostace u timu sigurno bar do 25. godine, ali ce status neizostavnog prvotimca izgubiti vec sledece sezone.
Ne znam da li ima neka tema StephenWolfa o faktorima potencijala, on je to lepo objasnio da svi razumeju. Gde to da nadjes, blage veze nemam.
Koliko se secam, u toj temi je pisalo da za F19 treba oko 71-72 kofera da igrac skoci punu zvezdicu sa 80% na 100%, dok za F27 treba oko 106-107 zelenih kofera da skoce punu zvezdicu. To ti dodje da je F19 za 50% brzi u napredovanju od F27.
Last edited by Kole22; 02-05-2018 at 04:43 PM.