Results 1 to 10 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Bitni atributi dođu do izražaja samo kod krila i možda napadača. Dok za MC igrače bitni su svi atributi (skoro svi). Za DC neznam, nisam baš primjetio.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Bitni atributi dođu do izražaja samo kod krila i možda napadača. Dok za MC igrače bitni su svi atributi (skoro svi). Za DC neznam, nisam baš primjetio.
    Ajde nemoj da si neozbiljan. Kojih napadača?🤣🤣🤣 Znaš i sam da već 20 i kusur sezona vola da ubodu ne mogu. 🤣🤣🤣

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Ajde nemoj da si neozbiljan. Kojih napadača? Znaš i sam da već 20 i kusur sezona vola da ubodu ne mogu.

AMLR prebaci na MLR i desice se ono cemu se nisi nadao.

Moj MR,bez specijala, drugi najbolje ocenjeni u timu u prosloj Ligi, u Kupu i LS najbolje ocenjeni. Za celu sezonu dao 3 ili 4 pogotka. ML/AML 2/3. sezone igrao kao ML, slab ucinak a bio je sa najvecim kvalitetom (mislim samo 13 golova specijal slobodnjaci), ali treci najbolje ocenjeni igrac u timu i drugi u Kupu i LS. Neko je morao golove da daje.
    Poredjenje, AMC je bio drugi strelac u timu, ali po prosecnim ocenama je bio fenjeras uz DL i DR igrace koji su morali na protivnicka jaka krila. Ovaj je bio podrska napadu, na ustrb kvaliteta u veznom redu. Zato i tako slabe ocene iako su mu skilovi skoro u 200%. Da njega stavim na AML, verovatno bi haos pravio, ali sta ce mi kada mi se ne uklapa na ML. Ne znam, ali kontam da je sve do formacije i nacina postavke igre da bi odredjeni igraci imali ucinak. Kada sam igrao sa tri siroko u zadnjoj liniji, DC je imao prosek 8.5 sigurno, dok kada igram sa 4 u zadnjoj liniji, DC po principu toplo-hladno. Mislim da sve ima svoju postavku da bi doslo do izrazaja.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Ajde nemoj da si neozbiljan. Kojih napadača?🤣🤣🤣 Znaš i sam da već 20 i kusur sezona vola da ubodu ne mogu. 🤣🤣🤣

Mislim na one svoje aml/st i amr/st kad igram 3-2-3-2, onda šicaju sve u metu napadači