AMLR prebaci na MLR i desice se ono cemu se nisi nadao.
Moj MR,bez specijala, drugi najbolje ocenjeni u timu u prosloj Ligi, u Kupu i LS najbolje ocenjeni. Za celu sezonu dao 3 ili 4 pogotka. ML/AML 2/3. sezone igrao kao ML, slab ucinak a bio je sa najvecim kvalitetom (mislim samo 13 golova specijal slobodnjaci), ali treci najbolje ocenjeni igrac u timu i drugi u Kupu i LS. Neko je morao golove da daje.
Poredjenje, AMC je bio drugi strelac u timu, ali po prosecnim ocenama je bio fenjeras uz DL i DR igrace koji su morali na protivnicka jaka krila. Ovaj je bio podrska napadu, na ustrb kvaliteta u veznom redu. Zato i tako slabe ocene iako su mu skilovi skoro u 200%. Da njega stavim na AML, verovatno bi haos pravio, ali sta ce mi kada mi se ne uklapa na ML. Ne znam, ali kontam da je sve do formacije i nacina postavke igre da bi odredjeni igraci imali ucinak. Kada sam igrao sa tri siroko u zadnjoj liniji, DC je imao prosek 8.5 sigurno, dok kada igram sa 4 u zadnjoj liniji, DC po principu toplo-hladno. Mislim da sve ima svoju postavku da bi doslo do izrazaja.
Prvenstvo će biti ludilo. Uključujući i mene, 9 menadžera, za koje sigurno znam, da su aktivni. Baš me zanima dokle ću dogurati sa 13 upotrebljivih igrača. A bilo bi lepo da uzmem 10. titulu za redom.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ja mislim da ljudi nisu svjesni da sam stavio cijenu na igrače, jednostavno nije pregledno kao na staroj verziji.
Samo 2 kluba su bila u prva 4 prošle sezone. Nijedan trofej nisu uzeli. Najkvalitetniji protivnik trenutno na 88%. Ako ovako ostane, očekujem na polusezoni između 10 i 15 da budem u plusu. Ovo je sve sa zadrškom. Troll uvek moguć.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk