Ja mislim da ljudi nisu svjesni da sam stavio cijenu na igrače, jednostavno nije pregledno kao na staroj verziji.
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada Ja mislim da ljudi nisu svjesni da sam stavio cijenu na igrače, jednostavno nije pregledno kao na staroj verziji. Jeste on svestan, ali neće da plati A uz to dobije i obaveštenje da je postavljena cena za igrača
Originally Posted by Crvena Zvezda Jeste on svestan, ali neće da plati A uz to dobije i obaveštenje da je postavljena cena za igrača Tražim 5, on nudi 3. Smanjim na 4, on čeka da vrijeme istekne. Ako čeka da ja popustim načekat će se.
Originally Posted by MNK Kaskada Ja mislim da ljudi nisu svjesni da sam stavio cijenu na igrače, jednostavno nije pregledno kao na staroj verziji. Dao sam im predlog da na pregovorima budu samo igrači koje stavimo na transfer listu, bez obzira na kvalitet...
Forum Rules