U ligi mnogo remija i dalje ponavljam da kako ko dođe do prve pozicije tako ga nordeus zatroluje, ovaj put mi to odgovara jer sam zaostao par bodova. Ako bude odlučivala gol razlika na kraju onda osvajam na kraju. Sutra igraju Zak vs Vučica i to mi odgovara, Zak je tu negdje moj kvalitet 145% a Vučko 157% pa vidjet ćemo. Liga prvaka, ozbiljno me trola, kao da moram da igram kroz sredinu sa AMC i bez krila (takav utisak imam otkad igram top eleven, neki drugi engine u ligi šampiona, nekad sam mislio da je do bonus nagrada ali to je sve na max nekoliko zadnjih sezona, dakle nije to u pitanju). Kup ide mnogo bolje, vidi se i formi i broju golova mog 7* napadača Zabe (najslabiji po kvalitetu, ali najbolji po bitnim osobinama). I u zbiru sva 3 takmičenja Zaba najbolji u svemu pored svih igrača od 8* i 9* koje imaju konkurenti. Dečki ovdje je paklena konkurencija i ovo ne bih nikome poželio, još da su nam spojili server sa Nijemcima, Turcima i Italijanima onda bi to bila nemoguća misija, ovako bar poneki tanjir i bar 1 trofej a omjer uloženog i dobijenog je sranje totalno. Nordeus nema sluha kad im se kaže da je ovo sa levelima nije fer i da treba da prave takmičenja po primjeru saveznih utakmica gdje su bitni procenti a ne leveli.
Bacio sam dodatnih 220 zelenih na trećeg MC da mogu da igram svoju formaciju 3-2-3-2 jer me V-stil zeza u zadnje vrijeme. Sa 60% na 120% i spec, zasad toliko, do kraja sezone možda na 140% a trebat će mi i DL i AMC sa dodatnom pozicijom ali nisam još odlučio. Idu koferi ko djeca iz škole, godinu dana skupljo da bih za 2-3 sezone sve slupao, ludilo
Facebook prs'o...