Imao sam prilike da se uverim koliko je bitan team play bonus. Naime, sa laznjakom nisam radio treninge sa prvom postavom I ti bonusi su Pali na 4,2 I na kraju 0. Rezultati su tih Dana bili katastrofa, gde Sam u prvenstvu u 4 kola imao samo dva boda. Nakon vracanja tih bonusa na 10 ekipa je razbijala. Znaci, namestili su algoritam da Ako podignes trening bonuse na 10, kondiciju na 99%, pravilna formacija I taktika, sve je to kurac Ako je los team play bonus.
Po meni, Ako igram protiv menadzera koji nije tri Dana ulazio u t11 Ali ima isti kvalitet, to Treba da bude derbi a ne da ga ja dobijam sa lakocom zato sto su njemu trening I team play bonus na 4. Kakva je draz u takvim tekmama? Nikakva!
Znaci, sve je jasno, treba ukinuti trening I team play bonus I vratiti limit Izmedju skilova na recimo 40% I t11 ce biti mnogo bolji menadzera nego sto je sada.
Ali ne gajim nade da ce njima doci iz dupeta u glavu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Odigram dvije dobre utakmice, sipaju golovi iako nisam veliki favorit. Nakon toga dvije lagane utakmice, ogroman sam favorit a nemogu se sastavit. Čim je razlika 20% meni efikasnost padne na 0%.