Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
Evo ja, recimo, upravo uzeh DC za 12 tokena... Mislio sam da će se pobiti za njega na kraju, ali ništa od toga... Ovo je prvi Srbin koji je došao u Celtic, još od stare verzije igre... To je zato što više ne možeš da kupiš igrača, kojeg neko prodaje... Nekad Srba i Bosanaca bilo koliko hoćeš, sad kurac, poneki Srbin, Bosanaca nema uopšte, što mi je kretenski... Bar na Balkanac bi trebalo da ubace Bosance i Hrvate i ponekog Makedonca, Crnogorca i Slovenca...

Click image for larger version. 

Name:	1udddddddddddddd.JPG 
Views:	22 
Size:	69.4 KB 
ID:	123733
Ja se lično ne žalim zbog glavnog tima koji je na najvišem levelu, jer ovaj novi sistem bar nam daje 5* igrače. Mada je to bilo i sa sistemom aukcija prije ovoga gdje smo imali nordgene od 5*, ali onaj sistem kad smo imali samo 3* je bio katastorofalan pa ti onda neko kaže blago se tebi, ti svaku četvrtu sezonu ponavljaš isti level a ne pita kakva ti je aukcija ili pregovori (koji bukvalno ne postoje ni sad ni ranije a naivan je onaj koji to tek sad uočava). Sad neznam dal pali fora ustajanja u pola 4 da se pokupi dok niko ne biduje, nisam to probao dugo.