Evo kako funkcioniše Nordeusova usrana igra, zvana Top Eleven!!!
Prvu utakmicu u 1/4 finala LŠ smo izgubili u gostima 2-4... Dobre šanse da se sa 2-0 ili 3-1 prođe dalje...
Šta se dešava u revanšu? Linhart da gol na startu, protivnik izjednači, ali je to bilo sve od njega do 70 minuta, nigde ga nije bilo na terenu... Naravno, Nordeus već na startu povredi, koga drugog, nego Andelu... Linhart preuzme odgovornost za prekide i pogodi 2 puta iz slobodnjaka... Sve ide na našu vodenicu 70 minuta, stopostotne šanse (dve je Pereira promašio, u situacijama 1 na 1)... A onda od 70. minuta vidim, nešto se čudno događa na terenu... Protivnik nije prisutan, da bi nešto promenio, ali njegov tim igra totalno drugačije i u odbrani i u napadu, od onoga što je igrao do tada... Za 6 minuta daju 3 gola i još pride mi Nordeus isključi igrača od 7*, Montezumu... Dva od ta 3 gola nam daje njegov DC, koji se dva puta ušetao u mrežu... I kako bilo šta da uradimo, kad Nordeus jasno stavi do znanja kome je namenjen prolaz dalje... Onesposobi ti dva najjača igrača, malo pripomogne oko taktike i eto ispadanja... Da ne pominjem da je protivnik već u prvom poluvremenu napravio duplo više faulova, 14...Sada slede psovke po izboru, njagore i najcrnje...
Taj isti danas, na duplo manje šansi i samo 3 šuta u okvir, daje u polufinalu 2 gola u gostima...
![]()
Na 7.45 prosečnu ocenu mi kurva ne da da pobedim...
Nakon pauze da i ja rezimiram sezonu za klubove.
Pauza je bila da ne bi poceo sa psovkama, precutao sam sve![]()
FK Partizan - sezona za zaborav, ne pamtim kada sam bio tako daleko od bilo kojeg trofeja
U ligi grcevita borba za ostanak medju 8 . Liga sampiona cetvrtfinale, Kup- polufinale
PAOK F.C.
Ligu ponovo zavrsava oko 4 mjesta. Liga sampiona i Kup - osmina finala
Sa ovom sezonom PAOK ponovo vraca staro ime F.K. Teleoptik da Zemunce pokusam vratiti u zivot![]()
Last edited by Rašo 76; 06-17-2019 at 03:05 PM.
90% igraca na pregovorima kosta 7 tokena, ne pamtim kada sam vidio igraca za koga traze 9 tokena od kako je novi sistem.
Kod mene 5 - 8 tokena i to 8 tokena za igraca od 19 godina bez obzira na poziciju ( DL/ML - MC - AMC )