Results 1 to 10 of 292
Like Tree331Likes

Thread: Sezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Pa ne mogu da verujem sta mi rade ove seronje iz nordeusa!?
    Juce trenirao oba DC-a i podigao ih na 8* i danas ekipa na dve tekme gde su oba protivnika slabija 24%, moja ekipa prima ukupno 6 golova. Ma terajte se u tri lepe...
    Pa ja tek sad slucajno videh kada sam kacio post!? U prvoj tekmi protivnikov DMC od cetiri jebene zvezdice je MoM sa ocenom 8.2!?!?!? Pa jebote...

Sezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?-capture333.jpgSezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?-capture334.jpgSezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?-capture335.jpgSezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?-capture336.jpg
    To kad igraju loše nakon treniranja sam i ja iskusio 2 puta ove sezone, oba puta visok poraz nakon što sam digao igrača za par procenata. Nakon par dana će da igraju bolje.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    To kad igraju loše nakon treniranja sam i ja iskusio 2 puta ove sezone, oba puta visok poraz nakon što sam digao igrača za par procenata. Nakon par dana će da igraju bolje.
    E pa los tajming sam izabrao za to jer danas samo 0:0 kod kuce protiv dosta slabije ekipe I ispadanje iz Kupa a mogao sam ga osvojiti . Bas sam se izglupirao...

P.s. u stvari znao sam I ja za to kad se pretera sa treninzima da postoji mogucnost trol rezultata, Ali sam mislio posto sam ih trenirao uvece, da ce sutrasnjim resetom biti to zaboravljeno / izbrisano , kako god, ali pogresio sam. Jbg
    Last edited by lespa; 08-09-2019 at 01:17 PM.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522