Ccc cime se još ljudi bave
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Ja sam prije par sezona imao 2 tankera u ligi sa ekipama preko 150% kvaliteta, koji su naravno cijelo prvenstvo igrali sa rezervama i sa ilegalnom formacijom. Zadesilo me da igram s njima u zadnja 2 kola kada sam bio prvi sa 5 bodova prednosti... I bas tada oni protiv mene odigraju sa najjacim sastavom i dobiju me dva puta i tako izgubim titulu... Pisao sam u support, zalio se, prijavio ih ali nista....
Cao ljudi, zbog vase pomoc sam ove godine vec pobjedio ligu titulu i kup, a danas imam jos superliga finale
Protivnik je 100% ja sam na 111%
On igra 4-3w-2-1, znaci dl,dc,dc,dr - ml,mc,mr - aml, amr - st
Kako da stavim formaciju protiv njega jel bi mi mogli pomoc? Hvala puno!
Last edited by MNK Kaskada; 07-17-2020 at 03:13 PM.
Pitanje je šta igraju ta 2 krila, ako su gurnuti preko pola onda su SS (second striker) i ubacuju se sa centra u prazan prostor, ili ako su baš krila onda je očito da će napadat preko krila i trebaš ga blokirat sa dl i ml sa jedne strane i dr i mr sa druge strane. Moj prijedlog je 4-4-1amc-1st kroz sredinu ako igra sa klasičnim krilima, a ako igra sa SS onda ista formacija ali kombinovani napad i možda 3-5-2 ili neka varijanta iste (3-4-1-2 ili 3w-4-1-2). UBACI NAJJAČI TIM I PRATI RAZVOJ UTAKMICE (to je najbitnije).