Results 1 to 10 of 64
Like Tree104Likes

Thread: Sezona 133 - 21. Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Pitanje je šta igraju ta 2 krila, ako su gurnuti preko pola onda su SS (second striker) i ubacuju se sa centra u prazan prostor, ili ako su baš krila onda je očito da će napadat preko krila i trebaš ga blokirat sa dl i ml sa jedne strane i dr i mr sa druge strane. Moj prijedlog je 4-4-1amc-1st kroz sredinu ako igra sa klasičnim krilima, a ako igra sa SS onda ista formacija ali kombinovani napad i možda 3-5-2 ili neka varijanta iste (3-4-1-2 ili 3w-4-1-2). UBACI NAJJAČI TIM I PRATI RAZVOJ UTAKMICE (to je najbitnije).
    Ma vi ste sampioni!! Nisam jos igro 4-4-1-1 ali sam probo i evo 3-1 ga dobio hvala vam puno!

Aml mu je bio ss, ali amr klasicnia krila
    Scorpion044 likes this.

Champion lespa's Avatar
    Osvojena SuperLiga protiv menadžera iz Lige. Tu smo negde po kvalitetu a koliko igram ovu igricu po navici samo sam odradio treninge posle tekme u prvenstvu a zaboravio da vratim MC Petrovića za meč posle odrađene suspenzije i igrao je MC 20% slabiji ali eto ipak sam dobio. Sve u svemu, odlični rezultati s obzirom na mala ulaganja u ekipu u ovoj sezoni.

Sezona 133 - 21. Jun - Kako vam ide?-capture333.jpgSezona 133 - 21. Jun - Kako vam ide?-capture334.jpgSezona 133 - 21. Jun - Kako vam ide?-capture335.jpg
    Scorpion044 and abc like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522