To je verovatno tacno, ali sta ce mi igrac na 140% sa svim jednakim atributima? Em ce moci da igra samo par sezona, em ce mi nepotrebno podizati kvalitet celog tima i stavljati me u poziciju da uvek igram protiv jacih timova. Daj mi link tog dela foruma da ga procitam sta su pisali.
Umesto toga, moj stav je da je bolje uloziti dosta kofera odmah u igraca i podici mu bar dva atributa na 260+% kroz miks treninge, jer ce taj od 18-22.g dobijati ogroman broj vestina kroz meceve i bonus treninge. Time bi odrzavao kvalitet svake sezone i onda u 21.g ga opet istreniras i zacementiras ga bar jos 4-5 sezona u prvoj postavi. Ako bi mu svi atributi bili na 140%, taj je promasena investicija po meni. Jeftinije ces ga nabudziti, ali kolko para tolko muzike od njega. Uz to, na skilove kroz meceve mozes da zaboravis te sezone kada su mu svi atributi na 140-160%.
Primer Cvetkovic, igrao je sjajno od 18-21g za klub gde su mu bitni atributi bili oko 100% ili blago ispod uz dva jaka kondicija i snaga. Ove sezone je istreniran jos malo ali tako da nastavi da dobija vestine kroz meceve i bonus treninge i u narednim sezonama. Da li sam pogresio, videcemo u narednom periodu.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 08-03-2018 at 10:29 AM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Ovo nije tacno i potvrdio sam kroz trening Cvetkovica. Relativno jeftino sam mu nabio 2* u ukupnom kvalitetu ove sezone, gde sam mu sistemski budzio bitne slikove kroz miks treninge. Nusprodukt je bio da je dobio 125 skilova u nebitnim atributima (oko 8% ukupnog kvaliteta) dok je u bitnim dobio oko 450skilova (oko 30% ukupnog kvaliteta).
U pocetku sam koristio treninge bitnih atributa i to neke do 160% sto je izaslo relativno skupo, a posle sam za bagatelu kroz miks treninge dodatno i lako unapredio njegove bitne vestine.
Evo ti njegove vestine sa pocetka sezone i posle treninga.
Da sam koristio samo treninge bitnih atributa, bacao bih zelene u bunar bez dna jer se posle 160% proseka nikako ne isplati.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 08-06-2018 at 10:11 AM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd