Kako mislis da podignes igracu samo dve vestine ako ces da mu kombinujes treninge?
https://forum.topeleven.com/tutorial...y-after-5.html
Edit ima i ovde
https://forum.topeleven.com/top-elev...er-update.html
Kako mislis da podignes igracu samo dve vestine ako ces da mu kombinujes treninge?
https://forum.topeleven.com/tutorial...y-after-5.html
Edit ima i ovde
https://forum.topeleven.com/top-elev...er-update.html
Last edited by NekoIzMase; 08-03-2018 at 11:28 AM.
Da me nije toliko mrzelo da listam forum, video bih da su jos pre 3 meseca ljudi vec pisali o tome.
Ja tek sad krenuo da ispitujem trening s obzirom da dolazi vreme da treniram nove talente.
Postovi od ovog lika su vrlo korisni i slicni su nam rezultati stim da je on daleko odmakao u detaljima.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Btw, oko tvog pitanja. Obracao sam paznju prethodnih sezona kome najbolje ide odrzavanje ukupnog kvaliteta iz sezone u sezonu. To su bili oni igraci koji nisu ravnopravno imali rasporedjene bitne atribute. Cvetkovic je prethodne tri sezone odrzavao kvalitet iz sezone u sezonu bez individualnih treninga. Razlog tome je sto mu nisu svi bitni atributi bili 160+% nego oko 100% na pocetku sezone i dva koja su bila iznad 260%. On je bez problema dobijao nove vestine kroz meceve i bonus treninge i za sve tri sezone dobijao skoro punu zvezdicu u ukupnom kvalitetu. Znaci odrzavao je kvalitet. To mi treba.
Sledece sezone planiram da ulozim u novog dr-a ako mi u medjuvremenu ne izadje na preporukama i da ga nabudzim slicno kao sto sam Cvetkovica stim da cu morati da miksujem treninge da bi mu napucao brzinu i kondiciju na 260+%. Jer je neizvodljivo drugacije. Bice skupo, ali jbg, ne moze vise jeftino da se prodje da se napravi takav igrac. Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Ja ne koristim igrace koji su u startnih 11 + 2 izmene u bonus treninzima, imam grupu gradjana sa multi pozicijama koji sluze samo za to.
No da se vratimo na glavnu temu a to je kako najjeftinije proci, da zuememo za primer napadaca. Ako sam te dobro shvatio, trebalo bi poceti sa Tehnikom Sutiranja (pokriva 2 glavna atributa) ili Igrom preko krila (pokriva 3 glavna atributa) i nakon sto atributi dostignu odredjeni nivo onda bi trebalo da menjamo u treninge koji imaju Sutiranje, ali ne i zavrsnicu odnosno igru glavom?
U treninzima koji obuhvataju bitne i nebitne atribute, bitni napreduju duplo brze od nebitnih. Zato je bitno eksploatisati to u drugom navratu kada mu vec podignes bitan atribut koji zelis. Za ST nisam gledao, ali njega svakako mozes i kroz prijateljske budziti. Za sada sam gledao samo za DL/DR sta bi bilo najisplativije. Sledece je DC/DMC a za ostale ne moram misliti x sezona.Za ST su svi bitni atributi veoma vazni, bez obzira sto ce biti duduk pored krilnih igraca kada je statistika u pitanju.
Stavi na papir i izracunaj sta bi bilo najucinkovitije umiksati koristeci onaj pregled iz prvog posta. Mozda nije potpuno tacan, ali okvirno ti moze dosta pomoci.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 08-03-2018 at 10:27 PM.