Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
1. Προπόνηση την κάνω πρωί για να φτάσουν τα bonus 10%
-Αν έχω αγώνα μετά το μεσημέρι, κάνω 2 προπονήσεις όλους με x2 (απώλεια 6,25% η καθεμία) και άλλη μία μικρή χωρίς x2, -2,25%. Έτσι μετά το μεσημέρι θα έχουν περάσει σίγουρα 2 3ωρα άρα η κατάσταση θα είναι 95%+
-Αν ο αγώνας είναι πριν το μεσημέρι, κάνω 1 προπόνηση όλους x2 (απώλεια 6,25%), 1 προπόνηση x2 του αναπληρωματικούς, και μία μικρή χωρίς x2, -2,25% του αναπληρβματικούς. Έτσι η βασικη θα είναι πάλι 95%+
-Αν τύχει αυτή η γκαντεμοβδομάδα χωρίς x2, ή έχω 2 ματς πριν το μεσημέρι (σπάνια συμβαίνει) προτιμώ και μένω στο 8% των bonus, δεν έχω δει να επηρεάζει τόσο πολύ αυτό το +2%

Μην χαλάς τα πράσινα για να ξεκουράζεις μετά τις καθημερινές προπονήσεις για τα bonus.
Προγραμματισμό θέλει.
Αν δεν σου βγαίνει θα πρότεινα να μείνεις στο +8% bonus, παρά να χαλάς τα καθημερινά σου πράσινα.

Επίσης ότι προπόνηση κάνω για θέση ή ποιότητα σε παίκτη γίνεται τις 2 πρώτες μέρες της σεζόν. (εκτός αν αγοράσω κανέναν τις επόμενες)
Ωραία tips αυτά, θα τα έχω κατά νου.

Τις προπονήσεις τις κάνω πάντα το πρωί και κάνω 4 με x2 γιατί θέλω το 10%. Αν και για μια βδομάδα είχε εξαφανιστεί το x2 και το είχα στο 8% αναγκαστικά. Και μου έχει συμβεί για τουλάχιστον 5 εβδομάδες τους τελευταίους 3 μήνες αυτό το πράγμα...

Με τα 26 πράσινα που είχαμε καθημερινά μέχρι εκείνο το αναθεματισμένο update μια χαρά θα μπορούσα να στοκάρω, τώρα με 10-13 το πολύ την ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αντικειμενικά...

Εγώ που λες με τον dmc μου που του έμαθα SA, έτσι το έκανα. Τις πρώτες μέρες της σεζόν και πήγαν όλα τα κρατημένα εκεί για να μην παίρνω καινούριο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο από τότε που ξεκίνησα να παίζω.