29Likes
-
Apprentice
2 σημειωσεις...
Σ' αυτο που οταν χαθει η συνδεση ακυρωνονται οι προπονησεις, μηπως μοιραζονται τα % σε τυχαιες ικανοτητες ή οντως ειναι σαν να μην εγιναν ποτε;;
Απο κινητο δεν προκειται να το κανω ποτε.
Για να το κανω, πρωτα θα σιγουρευτω για την συνδεση και σιγουρα απο LAN, και μετα θα φτασω τον παιχτη μεχρι τα 7 αστερια, οχι παραπανω.
Η 2η σημειωση αφορα αυτο της ταχυτητας προπονησης.
Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια, αλλα απο εμπειρια εχω παρατηρησει αλλαγη ταχυτητας μονο τη στιγμη που μπαινει στο επομενο αστερι. Δηλαδη κατα τη διαρκεια ολου του αστεριου, εγω βλεπω σταθερη ταχυτητα.
Αυτο γινοταν απο παντα, δηλαδη απο την παλια εκδοση οταν πρωτομπηκαν τα skill points.
Αυτο που ξερω ειναι οτι απο 1 αστερι μεχρι και τα 5, η ταχυτητα ειναι ιδια.
Οταν παιρνει το 6ο και παει προς τα 7, πεφτει η ταχυτητα και μετα παει λεγοντας σε καθε επομενο αστερι.
Στην παλια εκδοση φαινοταν ευκολα, οποτε ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον εκει ισχυε.
Τωρα, Νικο, αν αλλαξε κατι τους τελευταιους 2-3 μηνες και δεν το παρατηρησα, αυτο δεν το ξερω, αλλα δε νομιζω.
Υ.Γ.:
Οταν λεω απο εμπειρια, εννοω οτι καθε φορα που παιρνω 18χρονο, τον ξεκιναω απο 3 αστερια, τελειωνει η σεζον και στην αρχη της επομενης καθομαι και του κανω συνεχομενες προπονησεις μεχρι τα 7 αστερια, οποτε ξεχωριζω ευκολα σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα (30-45 λεπτα) αν και ποτε υπαρχουν αλλαγες ταχυτητας.
Last edited by Alexinho; 08-04-2017 at 05:00 PM.