58Likes
-
o özel yeteneklerden hiç ekmek yiyemedim maalesef 1-2 lig şampiyonluğu gördüm hepsi o eskiden takımda özel yetenek denk gelirse olurdu gelmezse hiç tınlamazdım biraz tokenlerin bollaşması biraz görüntü olsun diye bir takıntı hali aldı ya özel yetenekli transfer yaptım ya da kendim yükledim sonuç hiçte beklediğim gibi değil.
benimde yedek kaleci teke tek durdurucu onu oynatıyordum sonra birde penaltı kurtatışçı aldım aralarında pek fark yok penaltı kurtarıcıyı 100 kalite yaptım ve devam ediyorum hepsi civata diğeri ise 95 kalite yedekte bekliyor .
bugün 6 maçlık galibiyet serisi ligde golsüz berbaerlikle sonuçlandı daha az kalite ve özel yeteneksiz defansif oynayan takıma gol dahi atamadık.
lig şampiyonluğu artık bitti.
haaa 5-3-2 oynadığınm dönemde DL-DC-DC-DC-DR----MC-MC-MC----ST-ST şeklinde oynuyordum ligde 26 da 26 yapmıştım şampiyonlar liginde 23 maçın 10 u kazanıldı 3 maç beraberre bitti kupada ise içerde 2-2 dışarda 1-1 ile deplasman gol avanatjı sbebiyle namağlup elnemiştim o sene hiç yenligi görmeden 2 kupa kazanmıştım.
bu yeni oynadığım DL-DC-DR---DMC--MC-MC---AML-AMR---ST-ST özel yetenkli sistem de civata çıktı özel yetnekli olmalarına rağmen ligden umdum kalmadı şampiyonlar liginde kazanmmam sağlanmaz ise seneye bir alternatif DCDR özel yetenksiz yaşlıda olsa farketmez oyuncu alıp transfere nokatyı koyup varolan kadro ile devam edeceğim kontarları dolunca satıp tekrar 5-3-2 ye döneceğim.
tek istisna 3 kupada da hedeflere yaklaşmam sağlanırsa o zaman takviye güçlendirme yapabilirim aksi takdirde vasat kadrolarla 1-2 sezon mücadele vermeyi düşünüyorum.