Quote Originally Posted by zokiruma View Post
ja jedva cekam to da mogu pregovarati sa drugim timovima, onda cu zaobilaziti skaut liste i direktno kupovati igrace od klubova
Pa ne ide ti to bas tako lako, taj drugi treba i da prihvati ponudu, a moze ti i povecati potraznju za igracem, ti recimo ponudis novac bez tokena a on ti povisi ponudu na 2 tokena, samim time ti je igrac i skuplji.

Vazno je jos da znas da dio tokena ide nordeusu, dakle koliko ponudis menadjeru plus 6-10 tokena Nordeusu, ovisno o kvaliteti igraca

Evo ti recimo primjer moje liste na pregovorima, vidis sa strane da pise 9 tokena, to ide Nordeusu plus koliko ponudis.

Tu gdje su ti crvene strelice tu radis ponudu, konkretno ovdje nudis 44.4 m plus 0 tokena, ali 9 tokena ide Nordeusu, naravno ti mozes i vise nuditi ili ti on moze vise traziti.

Evo ovdje si ponudio ili ti on trazi 51.3 m i 3 tokena, a 15 ide Nordeusu.

E sad, slabo ti ljudi na te pregovore pristaju osim ako ponuda nije bas onako prava, doduse otkad mi imamo problema na transfer listama poceli su se vise koristiti pregovori, ja sam uzeo na srecu tako 3 igraca, a salju i meni ponude no nisam prihvacao.

Uglavnom hocu reci nemoj se previse na to oslanjati, moze biti odlicno ali i ne mora.

Moja preporuka, posto si na igrici "Menadjer" kad nekome posaljes ponudu, potrazi na fejsu i pregovarajte, tako i ja radim, nekad ti se nece javiti nitko, nekad hoce..isplati se probati. Na kraju krajeva svim tim igracima na pregovorima fali samo 1 skill do skauta pa ako ubodes, dobar posao si napravio

Eto ukratko