3436Likes
-
VIP
Kod mene danas ludnica, opća katastrofa. Nakon što su poraženi glavni tim i Celtic u kupu, poražen je i Clermont 3-0.
Utakmica je krenila 43w12 protiv moje 451V formacije i prve postave, nakon 20ak min oni ostaju bez štopera, zamjena nije obavljena i igraju gotovo cijelu utakmicu s igračem manje, međutim moj tim igra očajno, kod 3-0 bezuspješno mijenjam formaciju u 352V. Uzrok poraza je nevjerojatan broj 5ica i 6ica u mom timu, a najgori od svih dobio je 4. Kod ovog tima još imam dobre zalihe, ali nemam više volje ponovo slagati komplet sve timove, tek sam pokupovao igrače, oni igraju očajno i sad bi trebao ponovo prodavati i kupovati 4 dana nakon početka sezone....
Osjećam se kao magnet za panjeve, uspjeh transfera gori nego kod Liverpoola.
Dakle, moje prve 3 utakmice danas, 3 poraza, gol razlika 6-0
Dežurno zlo TSGH, koji mi uvijek stvori neki problem, danas je donekle ublažio potop. Zbog navedenih problema s ostalim klubovima, zaboravio sam za taj tim. Jučer sam igrao prijateljsku, ostavio rezervni sastav, danas krenula kup utakmica, ulogiram se, skužim da igraju rezerve, prvi korner i gubim 0-1. 25' 2 zamjene igrača, a formacija iz 413w2 u 3n142. Poluvrijeme 1-1, u drugom vršim 3. izmjenu, formacija u 352V, krajnji rezultat 3-1. Rezervama Hoffenheima svaka čast, samo jedna 6ica u cijelom timu (taj je ionako bio u planu za prodaju).
Ex top eleven player