Results 1 to 10 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Sarma View Post
    Zbog neceg mi je ova cijela sezona cudna, ne znam zasto,kao da su lige formirane cudno, ja cu se prosetat kroz svoju ligu, ali eto, zanimljivije bi bilo da nije ovako
    Meni je previše toga čudno ove sezone, moji timovi igraju gore nego ikad, u 2 dana sam poražen 6 puta, danas 4X, a samo 1 utakmicu nisam gledao. Nijedna od tih utakmica gdje sam poražen nije bila protiv jačeg protivnika, a samo u jednoj je protivnički menadžer bio prisutan. Pojma nemam šta da radim, sve ono što sam danas pokušao promijeniti nije imalo uspjeha, uništi me slabiji tim 3-0 70' s igračem manje, primim gol iz slobodnog u 90', golmani mi brane 1na1, moji fulaju 100%tne.... Šta će tek bit kad dođe neki jači protivnik, naguzit će me sa najmanje 5 komada.
    Ovoliko troll rezultata u ovako kratkom roku nisam nikad doživio, sreća pa nisam uložio ni € u igru, iovako mi je pun qrc svega u ovoj igri.
    Ex top eleven player

Dreamer Sarma's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Meni je previše toga čudno ove sezone, moji timovi igraju gore nego ikad, u 2 dana sam poražen 6 puta, danas 4X, a samo 1 utakmicu nisam gledao. Nijedna od tih utakmica gdje sam poražen nije bila protiv jačeg protivnika, a samo u jednoj je protivnički menadžer bio prisutan. Pojma nemam šta da radim, sve ono što sam danas pokušao promijeniti nije imalo uspjeha, uništi me slabiji tim 3-0 70' s igračem manje, primim gol iz slobodnog u 90', golmani mi brane 1na1, moji fulaju 100%tne.... Šta će tek bit kad dođe neki jači protivnik, naguzit će me sa najmanje 5 komada.
    Ovoliko troll rezultata u ovako kratkom roku nisam nikad doživio, sreća pa nisam uložio ni € u igru, iovako mi je pun qrc svega u ovoj igri.
    Tako je meni i prva dva meca, znaci od duplo slabijeg bota sam izgubio 1:3 i 3:0, ni sam ne znam, i evo do sad igram istu taktiku, i pobjedjujem, napravio seriju od tada 3:0 3:0 7:0 11:0, samo mi je transfer lista nenormalna, nikada gora
    Veni,Vidi,Vici

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    U ligi sigurna pobjeda

A u kupu samo remi..dva puta smo gubili pa je ovo dobar rezultat, uzvrat ce biti jako napet i sve cemo dati da prodjemo, radi se o veoma jakom suparniku sa kojim sutra igramo ligu prvaka.

Sezona 27, Level 27

Dreamer Sarma's Avatar
    Daj jel ima ko kakav prijedlog sta da koristim, posto mi ni jedni dresovi ne idu ni uz jedan grb haha
    Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-screenshot_19.jpgSezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?-screenshot_20.jpg
    Veni,Vidi,Vici