Results 1 to 10 of 1231
Like Tree3810Likes

Thread: Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Još jedan bug u ovoj igri:
    J.Lee je moj štoper koji je dobio žuti. Umjesto njega htio sam ubaciti Nogueiru u igru. Nekoliko sekundi nakon što sam spremio promjene u timu (zatražio zamjenu) Lee dobiva 2. žuti = crveni. Međutim, igra pamti zamjenu i ja nemam više pravo na treću. Na slici postave Nogueira je na terenu, međutim on nije ušao u igru zbog crvenog, a meni zamjena nije poništena i ostao sam limitiran na 2 promjene.
    Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?-rcbug.jpg
    Ex top eleven player

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    J.Lee je moj štoper koji je dobio žuti. Umjesto njega htio sam ubaciti Nogueiru u igru. Nekoliko sekundi nakon što sam spremio promjene u timu (zatražio zamjenu) Lee dobiva 2. žuti = crveni. Međutim, igra pamti zamjenu i ja nemam više pravo na treću. Na slici postave Nogueira je na terenu, međutim on nije ušao u igru zbog crvenog, a meni zamjena nije poništena i ostao sam limitiran na 2 promjene.
    Click image for larger version. 

Name:	RCbug.JPG 
Views:	32 
Size:	80.4 KB 
ID:	42316
    Isto to se meni dešavalo par puta . Mislim da sam to postavio tamo na temu "Bagovi i tehnički problemi" !

Champion lespa's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	RCbug.JPG 
Views:	32 
Size:	80.4 KB 
ID:	42316
    vazno da nije uticalo na rezultat.
    kako si zadovoljan sa formacijom 4-5-1?

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    vazno da nije uticalo na rezultat.
    kako si zadovoljan sa formacijom 4-5-1?
    Krenuo sam u utakmicu sa 4141, zbog ozljede DMC-a sam promijenio u 451. Dosta rotiram formacije pa u zadnje vrijeme igram najčešće s raznim 352. Radije bih komentirao da sam nezadovoljam nelogičnom igrom kao npr. da kad igram takvom zatvorenijom formacijiom (451/4141) slabiji protivnici znaju imat previše udaraca na moj gol s obzirom na posjed lopte razliku u kvaliteti itd. Još gore je kad stavim na obrambeni mentalitet protiv jačeg tima a ono piše da protivnik kreće u kontru protiv otvorene obrane mog tima
    Ex top eleven player

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Krenuo sam u utakmicu sa 4141, zbog ozljede DMC-a sam promijenio u 451. Dosta rotiram formacije pa u zadnje vrijeme igram najčešće s raznim 352. Radije bih komentirao da sam nezadovoljam nelogičnom igrom kao npr. da kad igram takvom zatvorenijom formacijiom (451/4141) slabiji protivnici znaju imat previše udaraca na moj gol s obzirom na posjed lopte razliku u kvaliteti itd. Još gore je kad stavim na obrambeni mentalitet protiv jačeg tima a ono piše da protivnik kreće u kontru protiv otvorene obrane mog tima
    Zato ja samo napadacki samo napadam i nemam problema

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by FC Prokuplje View Post
    Zato ja samo napadacki samo napadam i nemam problema
    Ako nisi dobro pročitao, obrambeni mentalitet koristim samo protiv jačih timova. Uostalom nije u pitanju mentalitet, nego čista logika;
    kako može tim koji se brani nakon ispucane lopte na protivničku polovicu bit pod kontranapadom protivnika? Programeri očito nemaju pojma o nogometu, a osim toga neki komentari unutar igre nemaju veze s igrom. Izvadim igrača piše da dobiva ovacije publike za odličnu predstavu, poslje utakmice piše rating 5.
    Ex top eleven player

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Ako nisi dobro pročitao, obrambeni mentalitet koristim samo protiv jačih timova. Uostalom nije u pitanju mentalitet, nego čista logika;
    kako može tim koji se brani nakon ispucane lopte na protivničku polovicu bit pod kontranapadom protivnika? Programeri očito nemaju pojma o nogometu, a osim toga neki komentari unutar igre nemaju veze s igrom. Izvadim igrača piše da dobiva ovacije publike za odličnu predstavu, poslje utakmice piše rating 5.
    To je tacno

Champion lespa's Avatar
    ma ne znam koliko te komentare uzimati za ozbiljno.
    ja recimo kad pratim tekmu i u drugom poluvremenu menjam igraca (AMC) koji nije spomenut u komentarima, prilikom izmene kaže "dobija ovacije od publike" i dobije recimo ocenu 7. ko je tu sad lud...