Results 1 to 10 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    @lespa
    Baš zanimljivo, ja imam potpuno suprotno mišljenje o nivou 1. 6-7 puta sam igrao taj nivo s različitim timovima i financije nisu nikakav problem na tom nivou. Ligu i kup možeš osvojit s klubom prosjeka 4* i to u prvoj postavi ne moraju nužno biti igrači od 5*. Ako zadržiš igrače od 3* na klupi i relativno nizak prosjek kvalitete, a u prvom sastavu one s odličnom formom, možeš sljedeće sezone ponovo imati šansi u kupu.
    Ključ je u transferima, treba kupovati jeftine i prodavati skupe igrače. Na nivou 1 bude igrača od 3* i 21 godinu koji vrijede 400K a bude igrača od 5* i 28g za 200k ili čak niže. Znao sam nekoliko puta prodati +80% igrača koji se nađu u klubu.
    Moje prve postave su znale biti vrijedne ispod 3M a ubijati, a ne događa se to samo na nivou 1.
    Savjetovao bih ti da se riješiš igrača visoke vrijednosti i kupiš jeftinije. Traži i one igrače koji imaju kvalitetu 18-19, jeftini su a poslužit će i na nivou 2 kao rezerve
    Ma ja sam pogresio ono sto praktikujem na nivou 11 ja sam primenio na prvom nivou. Naime, posto imam para kupujem iskljucivo nordgen igrace jer iako su skupi u vecini slucajeva su igraci brzog razvoja i to mi odgovara. Kupio sam dva tri nordgen igraca na prvom nivou i zadovoljan sam kako napreduju i kako igraju ali sam ostao bez para. Prva postava su mi igraci pola 4* pola 5* i verovatno cu biti prvi ali vec sada vidim da necu imati para za nove igrace na drugom nivou i pare za infrastrukturu. U pravu si moracu da prodam te nordgen igrace kako bi sredio finansije ali sacekacu da budu na prelazu na sledecu zvezdicu kako bi nadam se dobio vise para nego sto sam platio. E sad sto se tice igraca starijih i jeftinijih i tu si u pravu ali nekako mi se ne kupuju takvi jer sporije napreduju i frka mi da necu moci da ih prodam sto je verovatno posledica igranja 11-og nivoa gde vec vidim slabiju aktivnost menadzera sto naravno ne vazi za pocetne nivoe ali navika je cudo...

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Ma ja sam pogresio ono sto praktikujem na nivou 11 ja sam primenio na prvom nivou. Naime, posto imam para kupujem iskljucivo nordgen igrace jer iako su skupi u vecini slucajeva su igraci brzog razvoja i to mi odgovara. Kupio sam dva tri nordgen igraca na prvom nivou i zadovoljan sam kako napreduju i kako igraju ali sam ostao bez para. Prva postava su mi igraci pola 4* pola 5* i verovatno cu biti prvi ali vec sada vidim da necu imati para za nove igrace na drugom nivou i pare za infrastrukturu. U pravu si moracu da prodam te nordgen igrace kako bi sredio finansije ali sacekacu da budu na prelazu na sledecu zvezdicu kako bi nadam se dobio vise para nego sto sam platio. E sad sto se tice igraca starijih i jeftinijih i tu si u pravu ali nekako mi se ne kupuju takvi jer sporije napreduju i frka mi da necu moci da ih prodam sto je verovatno posledica igranja 11-og nivoa gde vec vidim slabiju aktivnost menadzera sto naravno ne vazi za pocetne nivoe ali navika je cudo...
    Na nižim nivoima se nordgeni uopće ne isplate jer nerijetko moraš nordgena platit 3x više nego za nekog starijeg igrača iste kvalitete. Mislim da se nordgeni isplate tek nakon nivoa 7. Osim toga, na nižim nivoima nema neke potrebe za nordgenima jer je konkurencija za vrh uglavnom slabija nego na višim, posebice u LP. Prodaja igrača na nižim nivoima je najmanji problem, jedino je teže (ali ne i nemoguće) prodati igrače kvalitete ispod 15. Treba biti uporan, kad se riješiš njih, ostale nije problem prodati.
    Ex top eleven player

VIP
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Na nižim nivoima se nordgeni uopće ne isplate jer nerijetko moraš nordgena platit 3x više nego za nekog starijeg igrača iste kvalitete. Mislim da se nordgeni isplate tek nakon nivoa 7. Osim toga, na nižim nivoima nema neke potrebe za nordgenima jer je konkurencija za vrh uglavnom slabija nego na višim, posebice u LP. Prodaja igrača na nižim nivoima je najmanji problem, jedino je teže (ali ne i nemoguće) prodati igrače kvalitete ispod 15. Treba biti uporan, kad se riješiš njih, ostale nije problem prodati.
    Ja sam sam kupio dva nordgena na početku prve sezone, ST i DC i sa njima osvojio dve titule zaredom, bez problema... U drugoj sezoni došli samo ML omladinac i jedan mlad DC, nije bio nordgen...