2 tenka, 2 jaka protivnika, 2 slaba i 7 napuštenih... Ja sam se patio do poslednjeg dana u ligi i jedva bio drugi, a ovaj je u svojoj ligi završio kao treći...
Za 3 dana nove sezone 10 povreda pa sad su preterali i potroseno 150 crvenih. Inace Sequeiru sam prekrstio u Matića................
E momci izgleda da NORDEUS uveo ocenu 10.
Originally Posted by Top El Za 3 dana nove sezone 10 povreda pa sad su preterali i potroseno 150 crvenih. Inace Sequeiru sam prekrstio u Matića................ Pa ako radiš power training to se dešava... možda ne baš toliko, ali sigurno mnogo više nego što je uobičajeno...
Nikad nisam igrao u ovakoj jakoj ligi. Skauti su sa 215, a prvih 7 ekipa, tj sa mojom MIT, ima ocenu 214, ostale ekipe ispod 200. Moja ukupna ocena je 201, a prva postava su mi svi sa ocenom 214. Idemooo....
lol , u par mjeseci je nabio 2 BILIONA para !!!!. znam da je kupovao samo free agente. ako netko razmišlja o preuzimanju ovog tima (ne znam da li pare ostaju ? ) ne bi bilo loše. odustao je
Originally Posted by Didi Vlahic lol , u par mjeseci je nabio 2 BILIONA para !!!!. znam da je kupovao samo free agente. ako netko razmišlja o preuzimanju ovog tima (ne znam da li pare ostaju ? ) ne bi bilo loše. odustao je Ako mislis da uz to ide i garnitura reala malo si se zajebao.
Evo ga protivnik u kupu....................moj level nije los.
Originally Posted by Top El Ako mislis da uz to ide i garnitura reala malo si se zajebao. ne volim Real. ali ako neko ima garnituru Želje iz 82 bilo bi super , zajedno sa frizurama )
Jbt, šta je ovo?
Forum Rules