Planiram ceo tim da promenim xD
Planiram ceo tim da promenim xD
U kupu protivnik moje level poznajem ga iz Ls ali se do sad nismo sastajali...............sad da se odmorim malo od maltretiranja od strane Nordeusa pa se cujemo okopola 12,12............
Srecno svima u kupu......
Joj što ne volim ovu neaktivnost na aukcijama na visokim nivoima... Moram prvo čekati da prodam igrače kako bih bio u mogućnosti da kupujem. Jednom sam morao otpustiti igrača iz tim zbog neuspjele prodaje nakon 7 dana, tu grešku više neću ponoviti.
Zasad imam unaprijed prodana 2 od 6 igrača, međutim na aukcijama nema ništa "zanimljivo", sve neki obični igrači, čak nema nijednog kojem treba <15 skill poena do skauta
Last edited by t11_fan; 06-28-2015 at 07:23 AM.
Ex top eleven player
Kupio sam 9 nordgena, bilo je fajtanja pa sam potrosio 70 tokena, 7 nordgena nemogu jos da potpisem, u takvoj sam situaciji da moram da prodajem prvotimce od 22 god i izgradjenom specijalnošću.
CILJEVI ove sezone:
KUP titulaaaaaaaa
LS sto dalje, to bolje :-)
LIGA medju prva 4
Srecno svima u novoj sezoni
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Primjetio sam da su krajem prošle sezone igrači na aukcijama bili na prodaju za najnižu moguću početnu cijenu, a danas su na najvišoj. Pošto je izbor velik, tražim isključivo igrače koji su jeftini, ili ako su skuplji, moraju biti po nečemu posebni. Zbog toga imam samo jednog na radaru, AMC Q124 18 godina vrijednost 106M početna cijena 74.8M. Ako kupujem takve igrače za 70akM umjesto 90M, uštedim godišnju plaću svakog igrač kojeg kupim.
Ex top eleven player