Lepo smo poceli sezonu, 10:0 kod kuce
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Siguran start od 4:0.
Odlican start pobeda od 4:0.
Danas glavni tim dobio 0-1 u gostima, teška utakmica, gol je bio iz penala. Iako je kompletan tim imao na kraju ocjene 7-8, za vrijeme utakmice to nije izgledalo ni blizu tako. Moja 3N142, kasnije 3N52V formacija se mučila, statistički sam bio lošiji. Nadam se da će biti lakše u uzvratu. Nakon prošlosezonskog 1/4 finala nikako ne želim ispasti u prvoj rundi.
Clermont u kupu ima teškog protivnika, naravno - s višeg nivoa . U prvoj utakmici kod kuće smo izvukli neriješeno nakon što smo 2x gubili. U uzvratu imam slabe šanse, a osim toga ne mogu gledati uzvratnu. S kupovinama sam završio za početak sezone.
Shakhtar je muku mučio kod kuće, na kraju jedva izvukao neriješeno, slično kao Clermont. Junak utakmice (ali ne i MOTM, ocjena samo 7) je protivnički golman koji je branio apsolutno sve, ali onda nas je od poraza spasio udarac s distance u '88. Tim još uvijek čeka ozbiljnija pojačanja jer se ne želim razbacivati tokenima; kad se smire aukcije, onda ćemo krenuti u lov.
Celtic večeras čeka kup, u međuvremenu sam preprodao nekoliko free agenata
Dolje su postave Celtica i Clermonta za ovu sezonu
Ex top eleven player
Pa tako je CUREEEEEEEE
GAZI SVE REDOMMMMMM
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ovo već postaje šablon za FK Partizan, da ne može da prođe pretkolo u kupu... Tipično za Troldeus, prvo nam uvali protivnika dva nivoa iznad, a onda protivnik koji je imao 34% posled lopte dobije dupli korner, koji naravno ne maše...
Rešio sam da ove sezone vodim tačnu evidenciju kad su dupli korneri u pitanju, za i protiv mojih ekipa... Prvi dan: mi 0 od 1, protivnik 1 od 1...
Danas sve same pobede