1593Likes
-
Champion
Jedna od najboljih sezona do sada: dupla kruna i trece mesto u Kupu. Treba reci da sam imao srece da je Gamonal (AML) odigrao celu sezonu bez mnogo oscilacija i postigao 47 golova u svim takmicenjima. Pomoglo je i to sto sam imao dovoljno crvenih kofera u rezervi jer igraci iz druge postave su dosta losiji. Konkretno, za oba krila sam imao samo jednu zamenu Kelecevic ( AML AMC AMR) ali koji ima samo tri zvezdice.
Cestitke svim menadzerima na osvojenim trofejima i srecno svima koji sutra rade remont ekipe. Ja licno necu ici na aukcije ( iz zdravstvenih razloga) mozda eventualno probam nesto preko pregovora. :-)
-
Famous
Rezime sezone:
Liga
1 mesto sa 18 bodova prednosti nad drugim
LS
Ispadanje u osmini finala od mnogo slabijeg protivnika....
U kupu ista situacija ko u Ls ispadanje od mnogo slabijeg samo ovaj put u polufinalu
Srazmerno jacini ekipi smatram da je ova sezona neuspesna jer smo imali prosek prve postave 7*...
Slike nmg da stavim preko moba,a i dok iznabadam ova slova.ql
Cestitke svima koji su uzeli neki trofej.
-
Serbian Forum Moderator
To je to za ovu sezonu čujemo se sutra
-
Pro
Morali smo dobiti ovu utakmicu i uspeli smo pobediti sampiona... obezbedjena liga sampiona
Cestitke svima na osvojenim trofejima!
-
Dreamer
Zavrsio sezonu bez trofeja,u ligi smo 3. Prvi ima 64 boda,drugi ima 63 a mi isto 63 jbg bili smo blizu i jucer smo pobijedili prvaka
-
Serbian Forum Moderator
-
Rezime sezone:
Tabela:
Kup:Kraj vec na pocetku.
Opsti zakljucak: Sta reci nema smisla ni zaliti se trol rezultata kolko neces,druga sezona bez lige sampiona,
Ozbiljno razmisljam da napustim ovaj klub i pocnem za svoju dusu od prvog nivoa,do 22h cu odluciti sta dalje nivo 30 ili 1.
-
Champion
@ ivanmil
Nivo 30 druze, na nivou 1 ces izgubiti zivce na aukcijama!
-
Armiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn Hodziiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccccccc
Zeljino dijeteee
-