Da se ponovi..
![]()
Roga, za 5..doveli su ga..i iz Splita je ne Hajduka..to si Mamke spremio 2 mil sa strane..kao da je znao..
Varala nas varala familija ta varala nas varala sve nam uzela. Mamicu znaj svemu je kraj zbogom i vise se ne vracaj.
Smrade truni u buksi ko deseci nasih ljudi kojima si ti i tvoji psi iz puza i sudstva pakirali procese. A i psima ce doc kraj isto.
Sorr ljudi pod dojmom sam
Pa covjece daj nemoj me nervirati, ajde ukljuci malo taj mozak jebemu. Ja se iskreno nadam da ce se napuniti Maksimir, da daju podrsku ovoj borbi, ali tesko, pa sta ti mislis da sve ide preko noci? Pa klub je sustavno otudjivan od navijaca i unistavan, ne ide sve preko noci.
Igraci javno podrzavaju Mamica, na Mamicevoj platnoj listi je cijeli klub, tamo su odvratni Marckinko, Svetina, Barisic i ostali, i dalje Dinamo nije slobodan, treba ga se od temelja ocistiti, jos nije vrijeme za masovniji povratak navijaca, kad se maknu svi ovi Mamicoguzsci onda..ali bilo bi lijepo makar sad u subotu protiv Hajduka da se napuni stadion i da podrska ovoj borbi.
Ajde necemo ovdje vise o tome
aco kontam ja tebe ali gle sad ovo ...Dinamo pokrenuo privatizaciju znaci nista u Dinamu nije blokirano kao da se nista nije dogodilo,dalje ovaj Svetina je direktor financija u Dinamu a uopce nije ispitan....kako klub koji je pod istragom za utaju poreza,mutne transfere moze pokrenut privatizaciju....jednostavno jer je to neciji interes za đep her svi znamo kako se rade privatizacije u Hrvatskoj racuni nisu blokirani klubu niti nista E TO JE SMJESNO i nelegalno