Results 1 to 10 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    ovako ce Dinamo bez Zdravka izgledat kad dođu uhljebi i opljackaju dinamo do kraja
    Najvjerovatnije ce zazivjeti SOCIOS model, jedan clan jedan glas..tako da..nema uhljeba..
    Sezona 27, Level 27

Da se ponovi..

Sezona 27, Level 27

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Da se ponovi..

Prosle sezone kad sam Dinamo gledao u kvalifikacijama sa LS pola tim Portugalci i Brazilci,sad cujem da dovode nekog iz Hajduka mladog za 3 milke..........

Quote Originally Posted by Top El View Post
    Prosle sezone kad sam Dinamo gledao u kvalifikacijama sa LS pola tim Portugalci i Brazilci,sad cujem da dovode nekog iz Hajduka mladog za 3 milke..........
    Roga, za 5..doveli su ga..i iz Splita je ne Hajduka..to si Mamke spremio 2 mil sa strane..kao da je znao..

Varala nas varala familija ta varala nas varala sve nam uzela. Mamicu znaj svemu je kraj zbogom i vise se ne vracaj.

Smrade truni u buksi ko deseci nasih ljudi kojima si ti i tvoji psi iz puza i sudstva pakirali procese. A i psima ce doc kraj isto.

Sorr ljudi pod dojmom sam
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Najvjerovatnije ce zazivjeti SOCIOS model, jedan clan jedan glas..tako da..nema uhljeba..
    da aco isto kao sto ce se napunit maksimir sad protiv hajduka mos mislit,opet ce bit smjesna brojka gledatelja i to sa mamicem u buksi ko ce tada bit kriv sto nema navijaca ili ce bit vrijeđanje nekog novog i razlog nedolaska

Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    da aco isto kao sto ce se napunit maksimir sad protiv hajduka mos mislit,opet ce bit smjesna brojka gledatelja i to sa mamicem u buksi ko ce tada bit kriv sto nema navijaca ili ce bit vrijeđanje nekog novog i razlog nedolaska
    Pa covjece daj nemoj me nervirati, ajde ukljuci malo taj mozak jebemu. Ja se iskreno nadam da ce se napuniti Maksimir, da daju podrsku ovoj borbi, ali tesko, pa sta ti mislis da sve ide preko noci? Pa klub je sustavno otudjivan od navijaca i unistavan, ne ide sve preko noci.

Igraci javno podrzavaju Mamica, na Mamicevoj platnoj listi je cijeli klub, tamo su odvratni Marckinko, Svetina, Barisic i ostali, i dalje Dinamo nije slobodan, treba ga se od temelja ocistiti, jos nije vrijeme za masovniji povratak navijaca, kad se maknu svi ovi Mamicoguzsci onda..ali bilo bi lijepo makar sad u subotu protiv Hajduka da se napuni stadion i da podrska ovoj borbi.

Ajde necemo ovdje vise o tome
    Sezona 27, Level 27

Apprentice
    Pa covjece daj nemoj me nervirati, ajde ukljuci malo taj mozak jebemu. Ja se iskreno nadam da ce se napuniti Maksimir, da daju podrsku ovoj borbi, ali tesko, pa sta ti mislis da sve ide preko noci? Pa klub je sustavno otudjivan od navijaca i unistavan, ne ide sve preko noci.

Igraci javno podrzavaju Mamica, na Mamicevoj platnoj listi je cijeli klub, tamo su odvratni Marckinko, Svetina, Barisic i ostali, i dalje Dinamo nije slobodan, treba ga se od temelja ocistiti, jos nije vrijeme za masovniji povratak navijaca, kad se maknu svi ovi Mamicoguzsci onda..ali bilo bi lijepo makar sad u subotu protiv Hajduka da se napuni stadion i da podrska ovoj borbi.

Ajde necemo ovdje vise o tome
    Pratim Dinamo samo zbog Gojaka i Hodzica jer su Zeljina djeca , a zao mi je sto ne igraju jer Mamic dovede pola BiH u Dinamo pa nikad ne zaigraju zbog nekih iz Juzne Amerike.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Pratim Dinamo samo zbog Gojaka i Hodzica jer su Zeljina djeca , a zao mi je sto ne igraju jer Mamic dovede pola BiH u Dinamo pa nikad ne zaigraju zbog nekih iz Juzne Amerike.
    aco kontam ja tebe ali gle sad ovo ...Dinamo pokrenuo privatizaciju znaci nista u Dinamu nije blokirano kao da se nista nije dogodilo,dalje ovaj Svetina je direktor financija u Dinamu a uopce nije ispitan....kako klub koji je pod istragom za utaju poreza,mutne transfere moze pokrenut privatizaciju....jednostavno jer je to neciji interes za đep her svi znamo kako se rade privatizacije u Hrvatskoj racuni nisu blokirani klubu niti nista E TO JE SMJESNO i nelegalno