Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Novi poraz od neaktivne ekipe koja je duplo lošija od mene. Mislim da nema više šta da se priča. Ova igrica je mrvi RANDOM i vi koji mislite da ima veze neka taktika zato što pobijedite jačeg protivnika od sebe vjerujte da je to random . #SamoSloboda

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_1.jpg

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Novi poraz od neaktivne ekipe koja je duplo lošija od mene. Mislim da nema više šta da se priča. Ova igrica je mrvi RANDOM i vi koji mislite da ima veze neka taktika zato što pobijedite jačeg protivnika od sebe vjerujte da je to random . #SamoSloboda

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	29 
Size:	59.8 KB 
ID:	53616
    Ovde nema nista cudno tacno da je slabiji od tebe i moze da te pobedi zasto da ne... a i ti si igrao defanzivno, da si ga napao mozda bi ishod bio drugi

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Ovde nema nista cudno tacno da je slabiji od tebe i moze da te pobedi zasto da ne... a i ti si igrao defanzivno, da si ga napao mozda bi ishod bio drugi
    Igrao sam ja sa ovakvim ekipama i ofanzivnije i defanzivnije. Prvu polusezonu sam igrao ofanzivno, isto izgubio 2-1, on sa istim igracima me pobijedi i kada igram defanzivnije. RANDOM RANDOM RANDOM RANDOM i ćao . #SamoSloboda